En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Si les entitats socials no reben finançament, estan en perill"

Crit d’alerta de les entitats socials de Catalunya contra el bloqueig de 10 milions d’euros per part del Ministeri d'Hisenda.  El bloqueig d'aquests diners destinats…

25 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Crit d’alerta de les entitats socials de Catalunya contra el bloqueig de 10 milions d’euros per part del Ministeri d'Hisenda
El bloqueig d'aquests diners destinats a projectes afecta l'atenció directa de més de 900.000 persones. N'hem parlat a la Fórmula Estel amb el secretari d’Afers socials i Família, Francesc Iglesias: "El bloqueig afecta a unes 450 entitats, uns 600 projectes, per un valor de 25 milions d’euros, que si no reben aquest finançament de 10 milions és evident que perilla la seva continuïtat. A part dels usuaris, cal afegir 1300 professionals". 
Iglesias ha anomenat algunes entitats, com Agrupament d'Escoltes, Pere Tarres, Fundesplai, associacions de veïns, Fundació Arrels, SOS Racisme, Pallapupas… I ha afegit “Hi ha de tot: hi ha petites quantitats que no afecten de manera sencera la viabilitat, però sí d’altres, que es tracta de projectes d’una certa dimensió en els quals l'entitat ja està executant aquest projecte”.
Aquest dimecres, en El comentari de l’actualitat, el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha subscrit l’article signat per 10 catòlics catalans: "És positiu que seglars cristians es pronunciïn. L'article està escrit amb evident voluntat de pacificació: entre d’altres afirmacions, posa accent en allò que ens uneix. No volem que aquesta questió posi en risc valors com l'amistat i la convivència social”.
A Vull treballar, Laura Majadas i Francesc Triola han ajudat a respondre a la qüestió: Per què no m’estic posant a buscar feina?
Fórmula Estel 8 del matí 
Fórmula Estel 9 del matí (entrevista Francesc Iglesias: 9:42)

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció