En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Si les entitats socials no reben finançament, estan en perill"

Crit d’alerta de les entitats socials de Catalunya contra el bloqueig de 10 milions d’euros per part del Ministeri d'Hisenda.  El bloqueig d'aquests diners destinats…

25 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Crit d’alerta de les entitats socials de Catalunya contra el bloqueig de 10 milions d’euros per part del Ministeri d'Hisenda
El bloqueig d'aquests diners destinats a projectes afecta l'atenció directa de més de 900.000 persones. N'hem parlat a la Fórmula Estel amb el secretari d’Afers socials i Família, Francesc Iglesias: "El bloqueig afecta a unes 450 entitats, uns 600 projectes, per un valor de 25 milions d’euros, que si no reben aquest finançament de 10 milions és evident que perilla la seva continuïtat. A part dels usuaris, cal afegir 1300 professionals". 
Iglesias ha anomenat algunes entitats, com Agrupament d'Escoltes, Pere Tarres, Fundesplai, associacions de veïns, Fundació Arrels, SOS Racisme, Pallapupas… I ha afegit “Hi ha de tot: hi ha petites quantitats que no afecten de manera sencera la viabilitat, però sí d’altres, que es tracta de projectes d’una certa dimensió en els quals l'entitat ja està executant aquest projecte”.
Aquest dimecres, en El comentari de l’actualitat, el director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, Jaume Aymar, ha subscrit l’article signat per 10 catòlics catalans: "És positiu que seglars cristians es pronunciïn. L'article està escrit amb evident voluntat de pacificació: entre d’altres afirmacions, posa accent en allò que ens uneix. No volem que aquesta questió posi en risc valors com l'amistat i la convivència social”.
A Vull treballar, Laura Majadas i Francesc Triola han ajudat a respondre a la qüestió: Per què no m’estic posant a buscar feina?
Fórmula Estel 8 del matí 
Fórmula Estel 9 del matí (entrevista Francesc Iglesias: 9:42)

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció