En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Si no canviem esterotips seguirem reproduint rols i submissió"

Demà dijous, Día Internacional de la Dona, s’ha convocat per primera vegada a la història una vaga legal per reclamar igualtat real d’oportunitats i drets…

7 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Demà dijous, Día Internacional de la Dona, s’ha convocat per primera vegada a la història una vaga legal per reclamar igualtat real d’oportunitats i drets entre homes i dones. A RàdioEstel, Alba García, secretaria de Dones, Diversitats i Polítiques LGTBI del sindicat Comissions Obreres, ha informat sobre la mobilització, qui la convoca, a qui va diriga, i com es farà: "Si no canviem esterotips seguirem reproduint rols, submissió, i que les dones som un objecte que serveix a les empreses per fer benefici", ha apuntat García.
La Facultat de Teologia de Catalunya celebra avui, 7 de març de 2018, el 50è aniversari. Per aixó el seu degà, Joan Planellas, ha fet El Comentari de l’Actualitat en la Fórmula Estel informativa, de 8 a 9 del matí: “El curs 84-85 es va formar un claustre de professors unitari i es va passar a anomenar ja Facultat de Teologia de Catalunya, promoguda pels bisbats amb seu a Catalunya, la Companyia de Jesús i la URL”, ha recordat Planellas.
 
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció