En directe

Completes

RÀDIO ESTEL

“Si no fos per la gent del carrer, nosaltres no ho aguantaríem”

Una de les intervencions més destacades en el segon debat d’investidura d’aquest dimarts, va ser la de la diputada d’ERC al Congrés dels Diputats, Montse…

9 gener 2020

Comparteix
Una de les intervencions més destacades en el segon debat d’investidura d’aquest dimarts, va ser la de la diputada d’ERC al Congrés dels Diputats, Montse Bassa. En declaracions a Ràdio Estel, la germana de Dolors Bassa ha explicat quina era la seva intenció al Congrés dels Diputats quan va afirmar que la governabilitat d’Espanya li importava un rave. “Sabia que aquesta frase crearia controvèrsia però volia expressar-ho perquè quedés molt clar que allà no anem a arreglar Espanya, anem a arreglar Catalunya”. Alhora però, també ha demanat “molta empatia sense línies vermelles per a la taula de negociació” amb el govern de l’Estat.
L’exconsellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa porta 689 dies a la presó. La diputada d’ERC ha volgut agrair el suport de la gent que els fa costat en “aquests moments de patiment”. Segons Montse Bassa “si no fos per la gent del carrer, nosaltres no ho aguantaríem”, tot i això, ha assegurat que “la Dolors està forta intentant aguantar aquesta injustícia amb el cap ben alt”.
També en declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, Pere Micaló director de SIERC, el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya ha afirmat que el primer acord que volen dur a terme el govern de coalició entre el Partit Socialista i Unides Podem sobre l’assignatura de religió “no satisfà cap de les dues parts”. Segons el text, la matèria de religió serà voluntària, no hi haurà cap matèria alternativa i no farà mitjana per entrar a la universitat.
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció