En directe

Fórmula Estel

HABITATGE

Ocupació

El Síndic de Greuges de Barcelona assegura que mai ha rebut cap queixa de mala convivència pels blocs ocupats de la Bonanova

David Bondia creu que l'empresa Desokupa ha actuat de manera "unilateral i irresponsable"

11 maig 2023

Redacció

Comparteix

David Bondia, Síndic de Greuges de Barcelona, afirma que la sindicatura "mai ha rebut cap queixa" sobre problemes de convivència causats pels dos blocs ocupats al barri de la Bonanova. En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', Bondia ha explicat que han actuat "per una qüestió d'interès públic" i demana que torni la "calma" en una zona on abans "no existia cap conflicte". Tot, després que aquests darrers dies hi hagi hagut una escalada de tensió entre veïns del barri i els ocupes d'aquestes dues cases.

Manifestació a la Bonanova

FOTO: El Español

Sobre els desnonaments, Bondia ha denunciat que l'empresa Desokupa ha volgut actuar de manera "unilateral i irresponsable per fer-se publicitat" i ha recordat que ja hi ha una ordre de desnonament per una de les cases ocupades que han d'executar els Mossos d'Esquadra. "El desnonament s'ha de fer per la via legal" ha reiterat Bondia.

"El desnonament s'ha de fer per la via legal"

La polèmica per l'ocupació d'aquests habitatges ha arribat poques hores abans de començar la campanya electoral i, per això, el síndic de Barcelona ha demanat als partits polítics que no col·laborin "a generar tensió" i ha demanat "crear un clima de convivència".

Entrevista a David Bondia, Síndic de Greuges de Barcelona

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Santi Rodríguez: "Cal que el Govern incentivi la inversió en habitatge social i no anar per la via de l'expropiació"

Santi Rodríguez, secretari general del PP, davant un atril que posa 'La Catalunya Valiente'

El secretari general del PP a Catalunya assegura que les manifestacions contra l’ocupació a la plaça Bonanova “només agreugen la situació”

10 maig 2023

Redacció