En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Tomàs Molina: "El destí m'ha portat, amb Victòria Molins, a presentar la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana"

Arriba la cinquena edició de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Serà el dimarts 14 de juny.  Primer, a les 19.30h, al cinema…

10 juny 2016

Mercè

Comparteix
Arriba la cinquena edició de la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana. Serà el dimarts 14 de juny.  Primer, a les 19.30h, al cinema Comedia, on es projectarà el documental La Caja de Cerillas, i després, a les 21.00, a l’hotel Avenida Palace, de Barcelona, tindrà lloc el sopar. La vetllada estarà presidida per Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, i comptarà amb les actuacions del tenor Jordi Corada i la col·laboració de Marina Rosell.
La Nit, a més, comptarà amb dos presentadors de luxe: el meteoròleg Tomàs Molina i la religiosa teresiana i activista social Victòria Molins. Els conductors de la vetlllada gairebé no necessiten presentació. Tomàs Molina és el cap de de Metereologia de Televisió de Catalunya, mentre que Victòria Molins és religiosa i activista social, membre de la congregació de Santa Teresa de Jesús, exdirectora de l'editorial STJ i recentment guanyadora de la Creu de Sant Jordi. Ells dos seran els encarregats d’amenitzar trobada amb els seguidors dels nostres mitjans En declaracions a Ràdio Estel, Tomàs Molina ha assegurat que “el destí ens va juntar i ens va portar a presentar la Nit”. Fa pocs dies, tots dos van coincidir en un acte religiós, quan encara no sabien que havien de presentar junts la Nit de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana.
Els dos presentadors han coincidit a l'hora de destacar, davant dels micròfons de Ràdio Estel, que "la Nit és un sopar benèfic destinat a recollir la solidaritat de les persones que hi van per ajudar que les coses funcionin". A banda, també han avançat que serà una nit agradable, amb sorpreses i (per què no?) amb un to còmic. El feeling dels dos presentadors s’ha fet palès en la trobada, prèvia a la vetllada, que han tingut per a aquesta entrevista. Ells dos s’han autobatejat com “La Extraña Pareja”. Un clar pressentiment que serà una nit inolvidable. 
Els dos comunicadors estan vinculats des de fa anys a Ràdio Estel o Catalunya Cristiana. D’una banda, Victòria Molins fa 10 anys que escriu cada setmana al setmanari amb la seva columna Finestra a la vida, en què explica situacions que ha viscut personalment durant la setmana. Per la seva banda, Tomàs Molina va participar en el programa Bojos per la ciència a Ràdio Estel, un espai de tertúlia, i va presentar l'espai Converses amb la ciència
Es pot escoltar AQUÍ tota l'entrevista a Victòria Molins i Tomàs Molina.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció