En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Toni Comín: "Absolutament lamentable, indigne, i fals"

Hem obert el programa especial d’A Primera Hora sobre el primer aniversari de l'1 d'octubre amb tres testimonis: Joan, de l’Escola Mare Nostrum d’Horta, la seva…

1 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Hem obert el programa especial d’A Primera Hora sobre el primer aniversari de l'1 d'octubre amb tres testimonis: Joan, de l’Escola Mare Nostrum d’Horta, la seva filla, Sònia, i Carol, de l’Escola Verd de Girona. En Joan ha narrat:
“L'1 d'octubre el vaig veure terrorífic, com crec que la majoria de gent. Han passat 365 dies i a casa cada dia el recordem. Jo el recordo com una vulneració dels nostres drets fonamentals: feixisme, dictadura, violència, anti-democràcia, anti-catalanisme…”.
També hem entrevistat l’ex-conseller de Salut, Toni Comín, i l’impulsor Som Alternativa, Albano Dante-Fachín.
Comín ha respost al comentari de Santi Vila, que va dir que els seus excompanys de Govern no son presos politics, que no li molesten els llaços grocs però sí que embruten el carrer: “Absolutament lamentable, indigne, i li rebatria de manera serena i amb molta contundència. Ambdues coses són falses”.
Dante-Fachín ha contestat a la pregunta que A Primera Hora ha fet a tothom: I ara què? “El repte que tenim per davant és entendre la profunditat del què va passar el dia 1 i el dia 3”, ha declarat Fachín.

Pots escoltar l'especial A Primera Hora


Foto: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció