En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Toni Comín: "Absolutament lamentable, indigne, i fals"

Hem obert el programa especial d’A Primera Hora sobre el primer aniversari de l'1 d'octubre amb tres testimonis: Joan, de l’Escola Mare Nostrum d’Horta, la seva…

1 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Hem obert el programa especial d’A Primera Hora sobre el primer aniversari de l'1 d'octubre amb tres testimonis: Joan, de l’Escola Mare Nostrum d’Horta, la seva filla, Sònia, i Carol, de l’Escola Verd de Girona. En Joan ha narrat:
“L'1 d'octubre el vaig veure terrorífic, com crec que la majoria de gent. Han passat 365 dies i a casa cada dia el recordem. Jo el recordo com una vulneració dels nostres drets fonamentals: feixisme, dictadura, violència, anti-democràcia, anti-catalanisme…”.
També hem entrevistat l’ex-conseller de Salut, Toni Comín, i l’impulsor Som Alternativa, Albano Dante-Fachín.
Comín ha respost al comentari de Santi Vila, que va dir que els seus excompanys de Govern no son presos politics, que no li molesten els llaços grocs però sí que embruten el carrer: “Absolutament lamentable, indigne, i li rebatria de manera serena i amb molta contundència. Ambdues coses són falses”.
Dante-Fachín ha contestat a la pregunta que A Primera Hora ha fet a tothom: I ara què? “El repte que tenim per davant és entendre la profunditat del què va passar el dia 1 i el dia 3”, ha declarat Fachín.

Pots escoltar l'especial A Primera Hora


Foto: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024