En directe

Fórmula Estel

SOLIDARITAT

Torna la Magic Line Sant Joan de Déu

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu(MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de lesinscripcions per…

26 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu(MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de lesinscripcions per a les caminades de Barcelona, Mallorca i València, que aquestany s’incorpora a la mobilització com a principal novetat.

La Fundació Sant Joan de Déu, organitzadora d’aquestesdeveniment que anualment mou més de 15.000 participants, ha fet públic tambéel calendari de les caminades d’aquest any, que començaran precisament aValència el 17 de febrer i acabaran a Mallorca el 7 d’abril. La de Barcelona, quel’any passat va aconseguir recaptar 300.000 euros, es farà el 24 de febrer, iconstarà de diversos recorreguts que aniran des de 10km fins a 40km.

Com s’ha fet els cinc anys anteriors, el 100% dels fonscaptats pels equips de la MLSJD 2019 es destinaran a programes socials percuidar persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres del territoride cada caminada. Des del 2014, ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, quehan ajudat a finançar programes de suport a infants, adults i persones gransque són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Tant les inscripcions, el calendari i els recorreguts complets,com el cartell d’aquest any, il·lustrat per Miguel Bustos, es poden consultar ala pàgina web de la Magic Line: magiclinesjd.org.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció