En directe

Fabricació pròpia

SOLIDARITAT

Torna la Magic Line Sant Joan de Déu

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu(MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de lesinscripcions per…

26 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu(MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de lesinscripcions per a les caminades de Barcelona, Mallorca i València, que aquestany s’incorpora a la mobilització com a principal novetat.

La Fundació Sant Joan de Déu, organitzadora d’aquestesdeveniment que anualment mou més de 15.000 participants, ha fet públic tambéel calendari de les caminades d’aquest any, que començaran precisament aValència el 17 de febrer i acabaran a Mallorca el 7 d’abril. La de Barcelona, quel’any passat va aconseguir recaptar 300.000 euros, es farà el 24 de febrer, iconstarà de diversos recorreguts que aniran des de 10km fins a 40km.

Com s’ha fet els cinc anys anteriors, el 100% dels fonscaptats pels equips de la MLSJD 2019 es destinaran a programes socials percuidar persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres del territoride cada caminada. Des del 2014, ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, quehan ajudat a finançar programes de suport a infants, adults i persones gransque són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Tant les inscripcions, el calendari i els recorreguts complets,com el cartell d’aquest any, il·lustrat per Miguel Bustos, es poden consultar ala pàgina web de la Magic Line: magiclinesjd.org.

Més actualitat

EDUCACIÓ

"El val escolar impulsat pel Govern no serveix perquè les famílies estalviïn diners"

Una mare fent la compra de material escolar pel nou curs, a la botiga Abacus de Barcelona

Així ho creuen des de les Associacions Federades de Famílies, (aFFaC) que opinen que el curs escolar ha començat "sense avançar en temes importants com l'educació inclusiva".

27 setembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

Els criminòlegs calculen que només es denuncien un 5% dels casos d'agressió sexuals entre menors

Manifestació a Sant Vicenç de Castellet per denunciar la violació a una menor

El catedràtic en psicologia forense de la UB, Antonio Andrés Pueyo, creu que un càstig generalitzat "no és la millor solució" per reduir les agressions sexuals entre menors

26 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció