En directe

Cocodril Club

SOLIDARITAT

Torna la Magic Line Sant Joan de Déu

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu(MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de lesinscripcions per…

26 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu(MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de lesinscripcions per a les caminades de Barcelona, Mallorca i València, que aquestany s’incorpora a la mobilització com a principal novetat.

La Fundació Sant Joan de Déu, organitzadora d’aquestesdeveniment que anualment mou més de 15.000 participants, ha fet públic tambéel calendari de les caminades d’aquest any, que començaran precisament aValència el 17 de febrer i acabaran a Mallorca el 7 d’abril. La de Barcelona, quel’any passat va aconseguir recaptar 300.000 euros, es farà el 24 de febrer, iconstarà de diversos recorreguts que aniran des de 10km fins a 40km.

Com s’ha fet els cinc anys anteriors, el 100% dels fonscaptats pels equips de la MLSJD 2019 es destinaran a programes socials percuidar persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres del territoride cada caminada. Des del 2014, ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, quehan ajudat a finançar programes de suport a infants, adults i persones gransque són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Tant les inscripcions, el calendari i els recorreguts complets,com el cartell d’aquest any, il·lustrat per Miguel Bustos, es poden consultar ala pàgina web de la Magic Line: magiclinesjd.org.

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció