En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Torna Temps de Bodes!

Sí! Tornen a sonar campanes a RàdioEstel! Després d’un any de vacances, Temps de Bodes torna per acompanyar als núvis i núvies en el vostre…

5 desembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
Sí! Tornen a sonar campanes a RàdioEstel! Després d’un any de vacances, Temps de Bodes torna per acompanyar als núvis i núvies en el vostre camí cap al matrimoni, ajudar-te a conèixer millor el món nupcial i inspirar-te per a les teves celebracions.
Temps de Bodes porta des del 2013 a RàdioEstel sent el programa del teu casament. I ara, des d'aquest dimarts, 5 de desembre del 2017, s’emet cada dimarts a les 19:30h.
Gràcies a Jesús Peiró i a RàdioEstel per fer-ho possible!

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció