En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Totes les protestes es fan de manera pacífica i ordenada"

El pensament del dia, de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha versat sobre l’Islam a Catalunya. Aquest dimecres serà noticia l’arribada…

4 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El pensament del dia, de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha versat sobre l’Islam a Catalunya.
Aquest dimecres serà noticia l’arribada al port de Barcelona del vaixell Open Arms amb una seixantena de refugiats. A Fórmula Estel ha fet El comentari d’actualitat Mar Sabe, portaveu de l’ONG Proactiva Open Arms: "És un dia feliç perquè 60 persones podran desembarcar. També és un dia molt trist perquè en els últims 4 dies hi hagut mes de 300 morts que podrien haver estat evitables". Sabe ha reivindicat la feina de les ONG’s al Mediterrani: “Els vaixells de salvament marítim són vistos com l’enemic” i també: “Salvar vides no és delicte, i seguirem lluitant perquè així sigui”.
Arriben els primers presos independentistes a la presó de Lledoners
L’Associació de familiars dels presos, Omnium Cultural i l’Assamblea Nacional Catalana ja preparen algunes movilitzacions. Pep Cruanyes vicepresident de l’ANC, ha anunciat la caminada des del polígon industrial de Sant Joan de Vilatorrada fins l'entrada de la presó de Lledoners, i, en cas que arribin també avui dimecres Carme Forcadell i Dolors Bassa, una concentració també al polígon Padrosa (Figueres). Aquestes arribades es repetiran en la resta de casos, ha avisat Cruanyes.
El vicepresident de l’ANC ha recordat que “totes les accions de protesta es fan de manera pacífica i ordenada”, sense respondre a provocacions i sense impedir l’arribada dels presos.
És complicat viatjar avui a Israel?
Dolores Pérez, directora de l’oficina de turisme d’Israel a Espanya i Portugal, ha explicat punt per punt totes les qüestions a tenir en compte abans de visitar Terra Santa.
Tot plegat com sempre acompanyats amb la bona selecció musical de Maria Sierra Rodriguez, que, per obrir la Fórmula, ha escollit...

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya avisa que si no s’actualitza el finançament d’educació als pressupostos, "les classes mitjanes i baixes quedaran fora de l’escola concertada"

Meritxell Ruiz, secretària general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya

Meritxell Ruiz, secretària general de la fundació, ha apuntat que el finançament que reben les concertades només cobreix el 40% de les despeses

6 octubre 2022

Redacció

Els treballadors socials alerten que el sistema no està preparat per afrontar les demandes dels pròxims mesos

Una treballadora atenent un home gran

Conchita Peña, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, avisa "que no es reforcen les plantilles ni es defineixen bé els rols que fa cada treballador"

5 octubre 2022

Redacció

Els Serveis Socials de Barcelona tenen greus problemes de funcionament intern que afecten el servei que donen als usuaris

Una oficina de Serveis Socials de Barcelona

Així ho constata un document elaborat pel mateix Ajuntament de Barcelona al qual ha tingut accés Ràdio Estel

4 octubre 2022

Redacció