En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

"Totes les protestes es fan de manera pacífica i ordenada"

El pensament del dia, de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha versat sobre l’Islam a Catalunya. Aquest dimecres serà noticia l’arribada…

4 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El pensament del dia, de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha versat sobre l’Islam a Catalunya.
Aquest dimecres serà noticia l’arribada al port de Barcelona del vaixell Open Arms amb una seixantena de refugiats. A Fórmula Estel ha fet El comentari d’actualitat Mar Sabe, portaveu de l’ONG Proactiva Open Arms: "És un dia feliç perquè 60 persones podran desembarcar. També és un dia molt trist perquè en els últims 4 dies hi hagut mes de 300 morts que podrien haver estat evitables". Sabe ha reivindicat la feina de les ONG’s al Mediterrani: “Els vaixells de salvament marítim són vistos com l’enemic” i també: “Salvar vides no és delicte, i seguirem lluitant perquè així sigui”.
Arriben els primers presos independentistes a la presó de Lledoners
L’Associació de familiars dels presos, Omnium Cultural i l’Assamblea Nacional Catalana ja preparen algunes movilitzacions. Pep Cruanyes vicepresident de l’ANC, ha anunciat la caminada des del polígon industrial de Sant Joan de Vilatorrada fins l'entrada de la presó de Lledoners, i, en cas que arribin també avui dimecres Carme Forcadell i Dolors Bassa, una concentració també al polígon Padrosa (Figueres). Aquestes arribades es repetiran en la resta de casos, ha avisat Cruanyes.
El vicepresident de l’ANC ha recordat que “totes les accions de protesta es fan de manera pacífica i ordenada”, sense respondre a provocacions i sense impedir l’arribada dels presos.
És complicat viatjar avui a Israel?
Dolores Pérez, directora de l’oficina de turisme d’Israel a Espanya i Portugal, ha explicat punt per punt totes les qüestions a tenir en compte abans de visitar Terra Santa.
Tot plegat com sempre acompanyats amb la bona selecció musical de Maria Sierra Rodriguez, que, per obrir la Fórmula, ha escollit...

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció