En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Totes les protestes es fan de manera pacífica i ordenada"

El pensament del dia, de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha versat sobre l’Islam a Catalunya. Aquest dimecres serà noticia l’arribada…

4 juliol 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
El pensament del dia, de Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, ha versat sobre l’Islam a Catalunya.
Aquest dimecres serà noticia l’arribada al port de Barcelona del vaixell Open Arms amb una seixantena de refugiats. A Fórmula Estel ha fet El comentari d’actualitat Mar Sabe, portaveu de l’ONG Proactiva Open Arms: "És un dia feliç perquè 60 persones podran desembarcar. També és un dia molt trist perquè en els últims 4 dies hi hagut mes de 300 morts que podrien haver estat evitables". Sabe ha reivindicat la feina de les ONG’s al Mediterrani: “Els vaixells de salvament marítim són vistos com l’enemic” i també: “Salvar vides no és delicte, i seguirem lluitant perquè així sigui”.
Arriben els primers presos independentistes a la presó de Lledoners
L’Associació de familiars dels presos, Omnium Cultural i l’Assamblea Nacional Catalana ja preparen algunes movilitzacions. Pep Cruanyes vicepresident de l’ANC, ha anunciat la caminada des del polígon industrial de Sant Joan de Vilatorrada fins l'entrada de la presó de Lledoners, i, en cas que arribin també avui dimecres Carme Forcadell i Dolors Bassa, una concentració també al polígon Padrosa (Figueres). Aquestes arribades es repetiran en la resta de casos, ha avisat Cruanyes.
El vicepresident de l’ANC ha recordat que “totes les accions de protesta es fan de manera pacífica i ordenada”, sense respondre a provocacions i sense impedir l’arribada dels presos.
És complicat viatjar avui a Israel?
Dolores Pérez, directora de l’oficina de turisme d’Israel a Espanya i Portugal, ha explicat punt per punt totes les qüestions a tenir en compte abans de visitar Terra Santa.
Tot plegat com sempre acompanyats amb la bona selecció musical de Maria Sierra Rodriguez, que, per obrir la Fórmula, ha escollit...

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel


Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

"No crec que cap canvi de govern aturi o no posi en marxa la llei de l’oblit oncològic"

Mostra mèdica

L'Associació contra el Càncer a Barcelona remarca que moltes empreses no adeqüen la reincorporació progressiva a la feina de una persona que ha superat un càncer

5 juny 2023

Redacció

Santi Rodríguez: "El PSC, a part de tenir la presidència del Parlament, hauria de tenir alguna cosa més"

El secretari general del Partit Popular de Catalunya diu que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”

2 juny 2023

Redacció

Carlos Carrizosa: "Ciutadans torna a ser Catalunya i Catalunya ha de tornar a ser el centre del partit"

Carlos Carrizosa

Segons el líder del partit al Parlament, Ciutadans estudia si mantenir l’executiva nacional i la seu del partit a Madrid

1 juny 2023

Redacció