En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

"Trencar el monopoli del drama com 'Millor pel·lícula' és positiu"

L’univers fantàstic de Guillermo del Toro ha enlluernat Hollywood. La forma del agua és la guanyadora dels Òscars: s’ha endut 4 premis: millor pel·lícula, millor…

5 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
L’univers fantàstic de Guillermo del Toro ha enlluernat Hollywood. La forma del agua és la guanyadora dels Òscars: s’ha endut 4 premis: millor pel·lícula, millor director, banda sonora i disseny de producció. 
Néstor Company, expert en cinema i director del web El Cine de Hollywood, ha repassat tota la gala a la Fórmula Estel “És d’agrair que una pel·lícula del gènere fantàstic s’hagi emportat l’Òscar a la millor pel·lícula. Trencar el monopoli del drama en la màxima categoria dels Òscars és positiu”. Una edició on el moviment #MeToo ha estat molt present: “Frances McDormand va fer bandera de la causa MeToo i Jimmy Kimmel, com a presentador, ha fet vàries referències de suport. #MeToo va a més i no sabem fins a on pot arribar”.
Abstenció de la CUP
El Comentari de l’Actualitat ha estat d’Arcadi Oliveres, sobre l’abstenció de la CUP a la investidura de Jordi Sànchez: "És a primera vista un impediment per l'establiment d'un govern a Catalunya”, ha començat dient l’economista i activista social. “Tanmateix, gosaria pensar que potser a la llarga podria implicar conseqüències beneficioses, en la mesura que els partits independentistes, i tant de bo s’afegissin també els comuns, haurien d'arribar a un disseny sobre les futures accions del Govern, al marge de l’implícit i sempre vigent acord sobre la proclamada República catalana”. Mesures socials, ha afegit Oliveras: “Pactar abans mesures d'alt contingut social que ajudin a sortir de la precarietat i l'exclusió a grups importants de la població i que engresquin als ciutadans, pot, sens dubte, resultar positiu".
Aquest dilluns també hem compartit la Fórmula amb Lluis Serra, a El Pensament del Dia, i Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, a l’espai Vist per sentència.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció