En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Trencar el monopoli del drama com 'Millor pel·lícula' és positiu"

L’univers fantàstic de Guillermo del Toro ha enlluernat Hollywood. La forma del agua és la guanyadora dels Òscars: s’ha endut 4 premis: millor pel·lícula, millor…

5 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
L’univers fantàstic de Guillermo del Toro ha enlluernat Hollywood. La forma del agua és la guanyadora dels Òscars: s’ha endut 4 premis: millor pel·lícula, millor director, banda sonora i disseny de producció. 
Néstor Company, expert en cinema i director del web El Cine de Hollywood, ha repassat tota la gala a la Fórmula Estel “És d’agrair que una pel·lícula del gènere fantàstic s’hagi emportat l’Òscar a la millor pel·lícula. Trencar el monopoli del drama en la màxima categoria dels Òscars és positiu”. Una edició on el moviment #MeToo ha estat molt present: “Frances McDormand va fer bandera de la causa MeToo i Jimmy Kimmel, com a presentador, ha fet vàries referències de suport. #MeToo va a més i no sabem fins a on pot arribar”.
Abstenció de la CUP
El Comentari de l’Actualitat ha estat d’Arcadi Oliveres, sobre l’abstenció de la CUP a la investidura de Jordi Sànchez: "És a primera vista un impediment per l'establiment d'un govern a Catalunya”, ha començat dient l’economista i activista social. “Tanmateix, gosaria pensar que potser a la llarga podria implicar conseqüències beneficioses, en la mesura que els partits independentistes, i tant de bo s’afegissin també els comuns, haurien d'arribar a un disseny sobre les futures accions del Govern, al marge de l’implícit i sempre vigent acord sobre la proclamada República catalana”. Mesures socials, ha afegit Oliveras: “Pactar abans mesures d'alt contingut social que ajudin a sortir de la precarietat i l'exclusió a grups importants de la població i que engresquin als ciutadans, pot, sens dubte, resultar positiu".
Aquest dilluns també hem compartit la Fórmula amb Lluis Serra, a El Pensament del Dia, i Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, a l’espai Vist per sentència.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció

ABUSOS SEXUALS

La justícia investiga un professor de l'Institut Torredembarra per assetjar sexualment a una alumna de batxillerat

Foto de recurs de l'Institut Torredembarra. Font: Ajuntament de Torredembarra

Fonts properes al cas expliquen a Ràdio Estel que la justícia ha imposat una ordre d'allunyament contra el professor de l'Institut Torredembarra

13 juny 2024

Redacció

AUDIOS

L'Ajuntament de Barcelona no respon la petició d'informació sobre l'exhibició de Fórmula 1 al centre de la ciutat

exhibició fórmula 1 barcelona

El Síndic de Greuges de Barcelona lamenta la falta de resposta del govern de Jaume Collboni

12 juny 2024

Redacció