En directe

Fabricació pròpia

ESGLÉSIA MÓN

Tres missioners comparteixen les seves experiències de servei

Manuel Roig Cisteré, delegat de Missions de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, i els laics missioners vinculats a OCASHA-Cristians amb el…

20 octubre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Manuel Roig Cisteré, delegat de Missions de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, i els laics missioners vinculats a OCASHA-Cristians amb el Sud Montse Rodríguez i Miquel Torres, han compartit testimoni, experiències i crides a la col·laboració amb els qui deixen casa seva per testimoniar Jesucrist i ajudar els altres. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, dos dies abans del Diumenge Mundial de la Propagació de la fe (el DOMUND), enguany amb el lema "Sigues valent; la missió t'espera". Tots han coincidit en la idea que "el missioner, més que donar, sobretot rep molt als llocs on va".

Montse Rodríguez és pedagoga i té experiència de molts anys de missió al Brasil. Miquel Torres és teòleg i gerent de la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), després d'una experiència de cinc anys a Colòmbia. Manuel Roig ha comentat, sobre el DOMUND, que "a tothom li espera una missió". Miquel Torres ha explicat que "OCASHA és una associació que treballa, des de fa 50 anys, per la justícia i la resurrecció de la vida, amb especial atenció a l'Amèrica llatina i l'Àfrica". Montse Rodríguez ha explicat que va treballar "bàsicament en treball d'assessorament a comunitats que lluiten per la terra, juntament amb un equip".
Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 20 d'octubre.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció