En directe

Estel Migdia

ESGLÉSIA MÓN

Tres missioners comparteixen les seves experiències de servei

Manuel Roig Cisteré, delegat de Missions de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, i els laics missioners vinculats a OCASHA-Cristians amb el…

20 octubre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Manuel Roig Cisteré, delegat de Missions de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, i els laics missioners vinculats a OCASHA-Cristians amb el Sud Montse Rodríguez i Miquel Torres, han compartit testimoni, experiències i crides a la col·laboració amb els qui deixen casa seva per testimoniar Jesucrist i ajudar els altres. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, dos dies abans del Diumenge Mundial de la Propagació de la fe (el DOMUND), enguany amb el lema "Sigues valent; la missió t'espera". Tots han coincidit en la idea que "el missioner, més que donar, sobretot rep molt als llocs on va".

Montse Rodríguez és pedagoga i té experiència de molts anys de missió al Brasil. Miquel Torres és teòleg i gerent de la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), després d'una experiència de cinc anys a Colòmbia. Manuel Roig ha comentat, sobre el DOMUND, que "a tothom li espera una missió". Miquel Torres ha explicat que "OCASHA és una associació que treballa, des de fa 50 anys, per la justícia i la resurrecció de la vida, amb especial atenció a l'Amèrica llatina i l'Àfrica". Montse Rodríguez ha explicat que va treballar "bàsicament en treball d'assessorament a comunitats que lluiten per la terra, juntament amb un equip".
Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 20 d'octubre.

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció