En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Tres possibles escenaris per a l’1 d’octubre

Aquest dimecres, hem entrevistat Antoni Castellà, president de Demòcrates de Catalunya i Diputat de Junts pel Sí al Parlament. La conversa amb Antoni Castellà s’ha…

13 setembre 2017

Borja

Comparteix

Aquest dimecres, hem entrevistat Antoni Castellà, president de Demòcrates de Catalunya i Diputat de Junts pel Sí al Parlament. La conversa amb Antoni Castellà s’ha centrat en el procés sobiranista i el referèndum. El diputat ha mostrat la seva oposició a qualificad d'il·legal la votació de l’1 d’octubre: "Referèndum il·legal és el que ven l'Estat espanyol. És legal perquè el seu fonament jurídic és el dret internacional", ha comentat. Castellà ja ha avisat que "Demòcrates comença ara la campanya, i no l'aturarà diguin el que digui fiscalia, Mossos o qui sigui".

Podeu escoltar l’entrevista sencera AQUÍ (a partir del minut 30')

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció