En directe

Fórmula Estel

AVUI ÉS FESTA

Trobades

Déuvos guard, amics, avui és festa i avui és Pasqua, la festa més important delcalendari cristià AquestaQuaresma, un grup d’amics, voluntaris de la Catedral i…

16 abril 2017

Comparteix

Déuvos guard, amics, avui és festa i avui és Pasqua, la festa més important delcalendari cristià

AquestaQuaresma, un grup d’amics, voluntaris de la Catedral i de Sant Jeroni de laMurtra, vam visitar el Monestir de Sant Benet de Montserrat. Les monges, sempreacollidores, ens van dir una cosa molt bonica, que ens havíem retrobat —feiauns mesos elles també ens havien visitat— i que “trobada” equival a Pasqua.Així que, encara que fóssim en temps de Quaresma, estàvem celebrant ja la Pasqua.Quan passats uns dies el dominic fra Jean Jacques Pérennés va rebre el sisèMemorial Cassià Just que atorga la Direcció General d’Afers Religiosos de laGeneralitat per al foment de la trobada entre les tradicions cristiana iislàmica, ens va dir: “Sempre prefereixo la paraula trobada abans que laparaula diàleg. Aquesta última es dilueix amb freqüència en un mar deparaules i les paraules poden ser enganyoses. Al contrari, la trobada sempre esrefereix a una comunió d’intel·ligències, a una comunió dels cors i no de lesparaules”.

Iquè són les aparicions pasquals si no trobades de Jesús: amb la seva Mare, ambMaria Magdalena, amb els d’Emmaús, amb els apòstols...?

Tantde bo que en aquests cinquanta dies de la cinquantena pasqual tinguéssim moltstrobaments i retrobaments, mirats amb ulls de fe, cada un pot ser una Pasqua.

Quetingueu una bona Pasqua.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció