En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Trump és perillós perquè li manca visió d'estadista"

La periodista i documentalista independent Llúcia Oliva ha afirmat aquest divendres que "Donald Trump és perillós perquè li manca una visió d'estadista i, com a president…

20 gener 2017

Mercè

Comparteix
La periodista i documentalista independent Llúcia Oliva ha afirmat aquest divendres que "Donald Trump és perillós perquè li manca una visió d'estadista i, com a president dels Estats Units, té una responsabilitat global". En una entrevista a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, la també excorresponsal de TV3 a Washington ha comentat que l’arribada de Trump a la Presidencia "és la culminació de més de 30 anys de polítiques equivocades"
Sobre el president sortint Barak Obama, Llúcia Oliva ha afirmat que ha estat "una mena d'oasi en un món molt complicat". Segons la periodista, el fins ara mandatari "ha comès errors, però la política general estava molt ben intencionada, com és el cas del seu treball per donar cobertura sanitària a milions de ciutadans". En una anàlisi més en profunditat sobre la victòria del candidat republicà, que ha pres possessió aquest divendres, Oliva ha recordat que "els vots a Trump no s'han generat d'un dia per l'altre, sinó després d'un temps d'evolució social". I sobre el fet que la candidata Hillary Clinton hagi tingut més vots populars, la periodista catalana ha lamentat que el sistema ho permeti, alhora que ha defensat "que es revisi i es canviï".

Es pot escoltar l'entrevista AQUÍ

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades i ser responsable de l’àrea social de la institució els últims nou anys.

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció