En directe

Completes

ESGLÉSIA

Tu també vols Reis per Tothom?

Els mitjans de comunicació RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i el club d'amics d'aquesta casa, el Club Més Amics, organitzen una recollida de joguines per aquest…

11 desembre 2017

Comparteix
Els mitjans de comunicació RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i el club d'amics d'aquesta casa, el Club Més Amics, organitzen una recollida de joguines per aquest Nadal, Reis per Tothom.
Quan arriben les festes de Nadal procurem que a totes les families amb nens petits els Reis Mags també els hi portin regals: nines,cotxes... jocs per totes les edats, per fer manualitats... tot és benvingut mentre no sigui bèlic.
Durant tot el mes de desembre obrim les portes de la nostra seu, Carrer Comtes de Bell-lloc, 67-69, de Barcelona, perquè deixeu les vostres joguines. Enguany Càritas Diocesana de la Parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar serà l'encarregada de recollir les vostres aportacions la última setmana de desembre, just passat Nadal per poder tenir temps de preparar-ho tot.
Càritas de Santa Maria de Pineda de Mar ha atès aquest any aproximadament 76 famílies o grups familiars amb un volum de 209 beneficiaris. Entre elles, hi ha 37 famílies amb 35 nens i 34 nenes... per tant els Reis hauran de venir per a 69 infants.. i mai no ens fallen! Cada any ho aconseguim, amb la vostra ajuda.
Gràcies!

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció