En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA

Tu també vols Reis per Tothom?

Els mitjans de comunicació RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i el club d'amics d'aquesta casa, el Club Més Amics, organitzen una recollida de joguines per aquest…

11 desembre 2017

Comparteix
Els mitjans de comunicació RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i el club d'amics d'aquesta casa, el Club Més Amics, organitzen una recollida de joguines per aquest Nadal, Reis per Tothom.
Quan arriben les festes de Nadal procurem que a totes les families amb nens petits els Reis Mags també els hi portin regals: nines,cotxes... jocs per totes les edats, per fer manualitats... tot és benvingut mentre no sigui bèlic.
Durant tot el mes de desembre obrim les portes de la nostra seu, Carrer Comtes de Bell-lloc, 67-69, de Barcelona, perquè deixeu les vostres joguines. Enguany Càritas Diocesana de la Parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar serà l'encarregada de recollir les vostres aportacions la última setmana de desembre, just passat Nadal per poder tenir temps de preparar-ho tot.
Càritas de Santa Maria de Pineda de Mar ha atès aquest any aproximadament 76 famílies o grups familiars amb un volum de 209 beneficiaris. Entre elles, hi ha 37 famílies amb 35 nens i 34 nenes... per tant els Reis hauran de venir per a 69 infants.. i mai no ens fallen! Cada any ho aconseguim, amb la vostra ajuda.
Gràcies!

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció