En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

“Últimament la Unió Europea no ha respost com hauríem volgut”

Es debat aquest dimarts, al cor d’Europa, la problemàtica de la migració a Ceuta. En declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, l’eurodiputat…

8 juny 2021

Comparteix
Es debat aquest dimarts, al cor d’Europa, la problemàtica de la migració a Ceuta. En declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, l’eurodiputat del PSC Javi López ha reconegut que, en temes de drets humans, Europa no ha estat a l’alçada del que s’esperava. Ha comentat que “els darrers anys la Unió Europea no ha respost com hauríem volgut”. També ha dit que, “en el cas de Ceuta, no som davant d'una crisi migratòria, sinó que és una crisi diplomàtica.” 
Ara fa uns dies, quan va esclatar el conflicte,  la Unió Europa ja va avisar el Marroc que la seva frontera amb Ceuta és també "frontera amb la Unió Europea", i va instar Rabat a complir els seus compromisos de control en el pas de migrants irregulars.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció