En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“Últimament la Unió Europea no ha respost com hauríem volgut”

Es debat aquest dimarts, al cor d’Europa, la problemàtica de la migració a Ceuta. En declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, l’eurodiputat…

8 juny 2021

Comparteix
Es debat aquest dimarts, al cor d’Europa, la problemàtica de la migració a Ceuta. En declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, l’eurodiputat del PSC Javi López ha reconegut que, en temes de drets humans, Europa no ha estat a l’alçada del que s’esperava. Ha comentat que “els darrers anys la Unió Europea no ha respost com hauríem volgut”. També ha dit que, “en el cas de Ceuta, no som davant d'una crisi migratòria, sinó que és una crisi diplomàtica.” 
Ara fa uns dies, quan va esclatar el conflicte,  la Unió Europa ja va avisar el Marroc que la seva frontera amb Ceuta és també "frontera amb la Unió Europea", i va instar Rabat a complir els seus compromisos de control en el pas de migrants irregulars.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció