En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Un iris blanc per l’esperança: Aquest dimecres 6 de maig se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra del Càncer

Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra del Càncer. A Barcelona, està instal·lada, durant tota la jornada, una carpa central fins…

6 maig 2015

Redacció

Comparteix
Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra del Càncer. A Barcelona, està instal·lada, durant tota la jornada, una carpa central fins a les 20.00 hores, concretament a la cantonada del Passeig de Gràcia amb al carrer Aragó. En aquest punt, es troba “un giny amb diversos engranatges que s’activaran al tirar-hi  un euro i l’aparell expulsarà un iris blanc natural, com a símbol de l’esperança”. S’han preparat per a l'ocasió unes 4.000 flors. L’aparell simula la importància que té recollir fons, l’única via per poder investigar en nous tractaments i donar esperança als malalts.
I és que la recerca és imprescindible per trobar nous tractaments que permetin, en el futur, pal·liar o guarir els pacients. Àngela Sànchez, directora gerent de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Barcelona ha explicat, a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, que “l’entitat lluita cada dia fent petites passes per arribar a vèncer la malaltia”.
 
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció