En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Un iris blanc per l’esperança: Aquest dimecres 6 de maig se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra del Càncer

Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra del Càncer. A Barcelona, està instal·lada, durant tota la jornada, una carpa central fins…

6 maig 2015

Redacció

Comparteix
Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra del Càncer. A Barcelona, està instal·lada, durant tota la jornada, una carpa central fins a les 20.00 hores, concretament a la cantonada del Passeig de Gràcia amb al carrer Aragó. En aquest punt, es troba “un giny amb diversos engranatges que s’activaran al tirar-hi  un euro i l’aparell expulsarà un iris blanc natural, com a símbol de l’esperança”. S’han preparat per a l'ocasió unes 4.000 flors. L’aparell simula la importància que té recollir fons, l’única via per poder investigar en nous tractaments i donar esperança als malalts.
I és que la recerca és imprescindible per trobar nous tractaments que permetin, en el futur, pal·liar o guarir els pacients. Àngela Sànchez, directora gerent de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Barcelona ha explicat, a la Fórmula Estel de Ràdio Estel, que “l’entitat lluita cada dia fent petites passes per arribar a vèncer la malaltia”.
 
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció