En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA MÓN

Un míssil impacta en la nunciatura a Damasc

La nunciatura apostòlica a Síria ha estat atacada amb un míssil, al cèntric barri de Malki, a prop de la plaça dels Omayyadi, una de…

6 novembre 2013

AICA

Comparteix

La nunciatura apostòlica a Síria ha estat atacada amb un míssil, al cèntric barri de Malki, a prop de la plaça dels Omayyadi, una de les més grans de Damasc.

L´incident no ha causat ferits, només danys materials, entre altres coses perquè l´atac ha passat a les 6.35 del matí, quan els treballadors encara no havien entrat a la feina.

Mons. Mario Zenari, nunci apostòlic a Síria, ha afirmat que ´´tot està ple de pedres i runes. Hem pregat i donat gràcies a Déu perquè l´explosió només ha causat danys materials i no hi ha hagut cap víctima´´.

El nunci també ha assenyalat que ´´aquest tipus de coses passen cada dia a Síria´´. Per això ha instat la comunitat internacional i les parts en conflicte a incrementar els esforços per posar fi al conflicte perquè ´´la gent pateix més cada dia, cada dia hi ha morts, les persones deixen els pobles i augmenta el nombre de refugiats i desplaçats´´.


Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció