En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

Viatjem als Estats Units amb Barry Manilow en aquest divendres

Aquest divendres Barry Manilow fa 73 anys. Cantant, compositor i presentador, Manilow és un artista molt conegut i estimat a la seva terra, els Estats…

16 juny 2016

David García

Comparteix

Aquest divendres Barry Manilow fa 73 anys. Cantant, compositor i presentador, Manilow és un artista molt conegut i estimat a la seva terra, els Estats Units, i porta actiu des del 1973. Barry Manilow és un crooner a l’estil Fran Sinatra o Tony Bennet i versiona cançons de grans artistes. L’últim disc, de fet, es diu My Dream Duets, on ha unit la seva veu a la d’artistes com Judy Garland, Louis Armstrong, Whitney Houston o John Denver. Per aixó avui volem recordar la seva carrera amb la seva música.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció