En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Víctor Küppers: "La clau de la vida és ser agraït"

D'aquesta manera, si cada un decideix assegurar la "humanitat" més amable en els dos metres quadrats personals, potser, entre molts, canviarem uns quants de centenars…

8 març 2016

Mercè Raga

Comparteix
D'aquesta manera, si cada un decideix assegurar la "humanitat" més amable en els dos metres quadrats personals, potser, entre molts, canviarem uns quants de centenars de metres quadrats. I de passada, serem molt més feliços. Aquesta és una de les reflexions del formador de persones i escriptor, d’origen holandès, Víctor Küppers.
En declaracions a Ràdio Estel, Küppers ha explicat que formar persones és una feina molt maca. “Quan faig conferències molta gent es pensa què el qui fa les conferències sap més del qui està assegut, i no sempre és així. Jo tinc el temps que no té tothom per llegir, per recollir informació, per llegir articles, estudis, i tota aquesta informació la transmeto. El meu objectiu és fer reflexionar a la gent” ha dit.
En aquest sentit, Küppers ha explicat que els símils l’ajuden molt a explicar una idea. “Les persones som bombetes amb potes. Tothom transmet, tot i que hi ha gent que està fosa”. En aquest sentit, Víctor Küppers creu en el poder de la reflexió. “Fer pensar a les persones, fer-los reflexionar és meravellós” ha assegurat. 
D’altra banda, l’escriptor i professor també és formador d'empreses, però arran d'això també imparteix classes de màrqueting a la Universitat Internacional de Catalunya. La seva missió es treure a la llum l'optimisme de la gent i explicar com podem gestionar els moments difícils de la vida. “No tots són problemes grans, els que no tenim drames hem d’ajudar als altres. Problemes en tenim tots. Ara, bé, hi ha dos tipus de problemes: drames i circumstàncies a resoldre. Quan un té un drama te tot el dret del món a no ser alegre. Els que no tenim drames hem d’ajudar als altres” ha explicat Küppers.  
L’autor de llibres com ara  ‘L’efecte actitud’ o ‘Viure la vida amb sentit’ ha assegurat que, davant d’una adversitat de la vida, la fe ajuda a combatre qualsevol situació. “Les persones som més felices quan som amables amb la gent. La clau de la vida és ser agraït” ha conclòs. 
Escolta tota l’entrevista a Víctor Küppers

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció