En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Víctor Küppers: "La clau de la vida és ser agraït"

D'aquesta manera, si cada un decideix assegurar la "humanitat" més amable en els dos metres quadrats personals, potser, entre molts, canviarem uns quants de centenars…

8 març 2016

Mercè Raga

Comparteix
D'aquesta manera, si cada un decideix assegurar la "humanitat" més amable en els dos metres quadrats personals, potser, entre molts, canviarem uns quants de centenars de metres quadrats. I de passada, serem molt més feliços. Aquesta és una de les reflexions del formador de persones i escriptor, d’origen holandès, Víctor Küppers.
En declaracions a Ràdio Estel, Küppers ha explicat que formar persones és una feina molt maca. “Quan faig conferències molta gent es pensa què el qui fa les conferències sap més del qui està assegut, i no sempre és així. Jo tinc el temps que no té tothom per llegir, per recollir informació, per llegir articles, estudis, i tota aquesta informació la transmeto. El meu objectiu és fer reflexionar a la gent” ha dit.
En aquest sentit, Küppers ha explicat que els símils l’ajuden molt a explicar una idea. “Les persones som bombetes amb potes. Tothom transmet, tot i que hi ha gent que està fosa”. En aquest sentit, Víctor Küppers creu en el poder de la reflexió. “Fer pensar a les persones, fer-los reflexionar és meravellós” ha assegurat. 
D’altra banda, l’escriptor i professor també és formador d'empreses, però arran d'això també imparteix classes de màrqueting a la Universitat Internacional de Catalunya. La seva missió es treure a la llum l'optimisme de la gent i explicar com podem gestionar els moments difícils de la vida. “No tots són problemes grans, els que no tenim drames hem d’ajudar als altres. Problemes en tenim tots. Ara, bé, hi ha dos tipus de problemes: drames i circumstàncies a resoldre. Quan un té un drama te tot el dret del món a no ser alegre. Els que no tenim drames hem d’ajudar als altres” ha explicat Küppers.  
L’autor de llibres com ara  ‘L’efecte actitud’ o ‘Viure la vida amb sentit’ ha assegurat que, davant d’una adversitat de la vida, la fe ajuda a combatre qualsevol situació. “Les persones som més felices quan som amables amb la gent. La clau de la vida és ser agraït” ha conclòs. 
Escolta tota l’entrevista a Víctor Küppers

Més actualitat

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció