En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Víctor Luis Gutiérrez, expert en Islam: "L'objectiu d'ISIS és eliminar tots els contraris al restabliment del califat"

Victor Luís Gutíerrez, expert en Islam i professor de Drets Humans de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha parlat aquest dimecres al matí, a…

23 març 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Victor Luís Gutíerrez, expert en Islam i professor de Drets Humans de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ha parlat aquest dimecres al matí, a la primera hora de la Fórmula Estel. Ha lamentat que "l'objectiu d'ISIS [Estat Islàmic] és eliminar tots aquells que s'oposen al seu ideal primer, que és el restabliment del califat, no només a Europa, també allà on hi ha musulmans i la mateixa Al Qaeda". En aquesta línia, Gutiérrez ha afegit que "ISIS ha declarat la guerra a tothom, cosa que pot ser el seu final".
El professor ha explicat, a més, que "al darrere d'ISIS hi ha una molt bona organització, capaç d'atreure joves i no tan joves per a formar-se i atemptar, amb el suport econòmic del petroli, perquè cal recordar que ISIS ven petroli i hi ha Estats que l'han comprat, entre ells Turquia". Victor Luis Gutíerrez entén que la detenció de Salah Abdeslam ha precipitat un atemptat que estava planejat.

Pots escoltar l'entrevista (minut 10)

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024