En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Victòria Cardona presenta l'amistat, en el seu nou llibre, com un tresor que aporta la felicitat

Victòria Cardona, professora i orientadora familiar, ens mostra en el seu nou llibre Teixint el tapís de l’amistat, de l’editorial Meteora, una ruta que cal…

11 juny 2015

Redacció

Comparteix
Victòria Cardona, professora i orientadora familiar, ens mostra en el seu nou llibre Teixint el tapís de l’amistat, de l’editorial Meteora, una ruta que cal seguir per fer-nos dignes de l’amistat dels altres, i perquè els altres siguin també part important de la nostra vida. L’escriptora, en una entrevista a Ràdio Estel, explica que, en aquest treball, intenta donar pautes per mantenir el fil de l’amistat, com ara “tenir empatia amb la persona amb la qual has tingut una topada, fet que seria una possible solució per reprendre el fil”. A més, Victòria Cardona assegura que li ha fet "molta il·lusió fer aquest llibre" perquè té "molts amics, és a dir, molts tresors”.
Teixint el tapís de l’amistat és una obra que ens proposa idees per fomentar la felicitat a través de l’amistat, mitjançant lectures, pel·lícules, sèries i altres recursos. En definitiva, és un llibre que marcarà tota la vida des de l'actitud de buscar la proximitat de molta gent: "aconseguir bons amics, fer amistats duradores, recíproques i, per damunt de tot, autèntiques amistats"
Pots escoltar aquí l'entrevista  (a partir del minut 30'00).

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció