En directe

Vespres

ESCOLES

VIII Assemblea de les Institucions Educatives de l’Escola Pia de Catalunya

Aquestdijous 17 de gener, més d’un centenar de persones que formen part de l’EscolaPia de Catalunya de Catalunya s’han reunit al Centre Neàpolis de Vilanova…

17 gener 2019

Redacció

Comparteix

Aquestdijous 17 de gener, més d’un centenar de persones que formen part de l’EscolaPia de Catalunya de Catalunya s’han reunit al Centre Neàpolis de Vilanova i laGeltrú (Rambla Exposició 59-69) per celebrar la VIII Assemblea de les seves InstitucionsEducatives.

L’acte,com ha explicat l’organització en un comunicat, ha de servir perquè els gerents,docents, representants de les famílies i fins i tot delegats dels alumnes, avaluïnla feina feta en el darrer quadrienni i decideixin quines seran les polítiques iels objectius de la Institució per als propers quatre anys (2019-2023). Perfer-ho, més de 150 persones amb dret a vot culminaran un procés participatiuque va començar el passat més de setembre i que va permetre a tots els treballadorsi membres de l’Escola Pia plantejar noves propostes mitjançant una plataformadigital.

L’Assemblea,a més, compta també amb la participació del P. Eduard Pini, provincial de l’EscolaPia de Catalunya, del P. Enric Puig, secretari general de la Fundació Escola Cristianade Catalunya, i de la Sra. Pilar Contreras, directora general de CentresConcertats i Centres Privats de la Generalitat. 

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció