En directe

Laudes

ESCOLES

VIII Assemblea de les Institucions Educatives de l’Escola Pia de Catalunya

Aquestdijous 17 de gener, més d’un centenar de persones que formen part de l’EscolaPia de Catalunya de Catalunya s’han reunit al Centre Neàpolis de Vilanova…

17 gener 2019

Redacció

Comparteix

Aquestdijous 17 de gener, més d’un centenar de persones que formen part de l’EscolaPia de Catalunya de Catalunya s’han reunit al Centre Neàpolis de Vilanova i laGeltrú (Rambla Exposició 59-69) per celebrar la VIII Assemblea de les seves InstitucionsEducatives.

L’acte,com ha explicat l’organització en un comunicat, ha de servir perquè els gerents,docents, representants de les famílies i fins i tot delegats dels alumnes, avaluïnla feina feta en el darrer quadrienni i decideixin quines seran les polítiques iels objectius de la Institució per als propers quatre anys (2019-2023). Perfer-ho, més de 150 persones amb dret a vot culminaran un procés participatiuque va començar el passat més de setembre i que va permetre a tots els treballadorsi membres de l’Escola Pia plantejar noves propostes mitjançant una plataformadigital.

L’Assemblea,a més, compta també amb la participació del P. Eduard Pini, provincial de l’EscolaPia de Catalunya, del P. Enric Puig, secretari general de la Fundació Escola Cristianade Catalunya, i de la Sra. Pilar Contreras, directora general de CentresConcertats i Centres Privats de la Generalitat. 

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció