En directe

Completes

RÀDIO ESTEL

"Vol equiparar les 16 setmanes per conciliació i igualtat"

Bon dia! La Fórmula Estel, de 8 a 9, és el teu programa perquè comencis el dia ben informat. El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit…

16 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Bon dia! La Fórmula Estel, de 8 a 9, és el teu programa perquè comencis el dia ben informat.
El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit la demanda d'un pare per reclamar un permís de paternitat d'igual durada que el de maternitat i remunerat al cent per cent. N’hem parlat amb Olga Ortiz, advocada matrimonial i penal, i màster en dret familiar: “La novetat és que el TC només admet un 1% dels recursos d’empara, i d’aquests, la meitat”. 
Olga Ortiz, col·laboradora habitual del programa Plusvàlua i Plusvàlua Dones, de RàdioEstel, ha explicat la notícia: “Ell vol equiparar amb la seva dona les 16 setmanes, per un tema de conciliació i igualtat. Volen canviar la doctrina, perquè hi ha vulneració de drets fonamentals”. L’advocada matrimonial i penal ha avisat que aquest cas pot crear precedent.
Anunci d’una trobada entre Quim Torra i Mariano Rajoy
“Han de ser valents i no tenir por d'assumir riscos. Si dialoguen atemorits del què poden dir els seus respectius bàndols, malament, no avançarem. Però percebo que pot ser un diàleg tancat per apriorismes”, ha comentat Jordi López Camps, ex director d’Afers Religiosos, membre de Cristianisme i Justicia i d’Òmnium Cultural.
Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció