En directe

Fórmula Estel

FÓRMULA ESTEL

Vols finançar una pel·lícula per a visibilitzar els sense sostre?

S’està fent una campanya de  micromecenatge que té per objectiu rodar un film per visibilitzar el sensellarisme. La pel·lícula es dirà Sense Sostre, compta amb…

30 març 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
S’està fent una campanya de  micromecenatge que té per objectiu rodar un film per visibilitzar el sensellarisme. La pel·lícula es dirà Sense Sostre, compta amb el suport d'Arrels Fundació i amb la participació de persones que han viscut al carrer. 
Xesc Cabot, un dels directors, ha assegurat a la Fórmula Estel que una de coses que diuen els sonse sostre és: “Som invisibles, sembla que no existim. La gent ens rebutja i s’aparta de nosaltres”. Cabot afegeix: “La millor manera de combatre aquesta invisibilitat és fer una pel·lícula on el centre és una persona que viu al carrer, de veritat a més, construida a partir de retalls de totes les experiències que han explicat les persones que hem conegut durant el procés de documentació”.
En aquests moments el projecte es troba en una fase de captació de donacions, que acaba el 13 d'abril del 2017.


Escolta l’entrevista (minut 32)

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció