En directe

La Caravana

Òpera Rock

amb Maria Voronkova

Sovint el món de l'òpera s'ha vist com un món elitista, classista fins i tot. La divulgadora musical i directora escènica Maria Voronkova ens proposa deixar enrere totes aquestes qüestions i explicar-nos els grans clàssics del món operístic per fer-los més atractius del que ja són. Qui va dir que l'òpera ha passat de moda?

Més informació

A la carta

19 Setembre

El Barbero de Sevilla

'El Barbero de Sevilla' de Rossini és una òpera que consta de dos actes amb música de Gioachino Rossini i llibret en italià de Cesare Sterbini, basat en la comèdia del mateix nom (1775) de Pierre-Augustin de Beaumarchais.
La trama relata les peripècies d'una parella d'enamorats integrada pel comte d'Almaviva i la jove òrfena Rosina. Bartolo, preceptor de la noia, també la pretén malgrat la diferència d'edat. Per a evitar-ho, la parella es val de l'ajuda del barber Fígaro, qui mitjançant embolics enganya a Bartolo i aconsegueix unir en matrimoni als enamorats. Ens ho explica de manera dinàmica, Maria Voronkova.

Més informació

0:00 / 0:00

12 Setembre

La Traviata

És, probablement, l’òpera més representada de la història. De fet, no passa un sol dia s’estigui representant en algun lloc del món. Però, tot i això, encara hi ha coses que se'ns escapen d'aquesta gran història d'amor de Verdi que protagonitza Marie Duplessis. Ens les explica Maria Voronkova!

Més informació

0:00 / 0:00

6 setembre

L'elisir d'amore i Gaetano Donizetti

Comencem a parlar d'òpera per una de les seves grans característiques, el 'Bel Canto' i per un dels compositors més grans, que més ha utilitzat aquest fenòmen, Gaetano Donizetti. La divulgadora musical i directora escènica, Maria Voronkova ens explica en aquesta ocasió, amb el seu to característic, una de les obres més aplaudides de tots els temps: 'L'elisir d'amore'.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data