En directe

La Missa de cada dia

Va de vi

amb Salvador Cot

Pòdcast

Una secció de vi i gastronomia, cuinada a foc lent. Un espai, amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi', per degustar alguns dels millors maridatges, secrets més fascinants i cites imprescindibles de l'actual cultura gastronòmica catalana.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

2 juliol

- Capítol 53.

Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI)

El periodista i director de 'Va de vi', Salvador Cots, està acompanyat en aquest capítol de Joan Gené, director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, INCAVI, un organisme clau en la promoció, investigació i projecció del sector vitivinícola català. Conversem del present i futur del vi a Catalunya, dels reptes que afronta el sector davant del canvi climàtic, les noves tendències de consum, i també del valor cultural i econòmic que té el vi per al nostre país.

Més informació

0:00 / 0:00

18 juny

- Capítol 52.

Premis Vinari i vins escumosos

S'han fet públics els primers guanyadors dels Premis Vinari 2025. Es tracta dels vins joves, són uns guardons que s'avancen perquè els vins joves són vins de l'any, que es consumeixen, sobretot, al llarg dels mesos d'estiu. A més descobrim les novetats sobre vins escumosos.
De tot plegat parlem amb el periodista i director de 'Va de vi', Salvador Cot.

Més informació

0:00 / 0:00

4 juny

- Capítol 51.

Vins per als aristòcrates

Tornem un altre capítol a parlar dels bons vins. Sobretot si està pensat per als aristòcrates.
De tot plegat parlem amb Salvador Cots.
0:00 / 0:00

28 maig

- Capítol 50.

Celler Rosàs

Les poblacions creixen, però l'història i tradicions continuen. És el cas que ens porta el periodista i director de 'Va de Vi', Salvador Cot.
Descobrim l'història de Marià Rosàs, gerent del Celler Rosàs.

Més informació

0:00 / 0:00

14 maig

- Capítol 49.

Premis Vinari

Els vins catalans tornen a Barcelona amb una gran festa, de la mà dels Premis Vinari -els més prestigiosos del vi català- i del Poble Espanyol. Una festa modernitzada, amb tastos deliciosos pensats pel xef Fran López, amb estrella Michelin.
De tot plegat parlem amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de Va de Vi i Marta Torras, gerent i responsable de l'empresa que organitza la festa al Poble Espanyol.

Més informació

0:00 / 0:00

30 abril

- Capítol 48.

En sabem o no de vins?

Aquesta setmana ens fem una pregunta que és molt interesant… En sabem o no de vins? Quan sabem si un vi és bo? .
De tot plegat ens parla el periodista i responsable de Va de Vi, Salvador Cot.

Més informació

0:00 / 0:00

23 abril

- Capítol 47.

Un vi per a enamorats

La diada oficial de Catalunya és l'Onze de Setembre. Però com que commemora una derrota és una festa una mica estranya. En canvi, la diada del carrer, la de tothom és Sant Jordi. I ho és perquè ens regalem llibres i roses com a penyora d'estimació. És el nostre dia dels enamorats.
Per això hem portat aquí no una rosa, però sí una ampolla rosada. I ve amb la seva mestressa Montsa Jovani el periodista Salvador Cot.

Més informació

0:00 / 0:00

2 abril

- Capítol 46.

Els Premis Vinari de Catalunya

Aquesta setmana parlem del concurs d’enguany per premiar el millor vermut de Catalunya. Com sempre parlem amb el periodista, sommelier i director de 'Va de vi', Salvador Cot.  A més comptem amb la directora de Vermuts Miró, Montserrat Caelles. El 'Miró Gran Reserva' ha estat el guanyador absolut dels Premis Vinari que s'han fet a Reus.

Més informació

0:00 / 0:00

19 març

- Capítol 45.

El vi. Beguda sagrada

Sabem que el vi és una beguda sagrada. Vivim en un país de tradició catòlica, o sigui que sabem perfectament que el cristianisme considera sagrat el vi. De fet, simbolitza la sang de Crist en l'Eucaristia.
Descobrim com en altres religions també es fa present. Parlem amb Salvador Cot, sommelier i director de Va de vi i entrevistem al rabí David Libershon. Ell és la persona encarregada de donar certificats “Kosher” a Catalunya. També és el director de la Comunitat Jueva Jabad Luba-vitch de Barcelona.

Més informació

0:00 / 0:00

5 març

- Capítol 44.

Les ampolles de vi i els taps de suro

Recorrem l'història de les ampolles de vi i els taps de suro que fan aquests són tan característics que ens "obre la porta" a gaudir d'un bon moment. A més tindrem molt present la relació del personatge protagonista d'uns dels còmics més importants del món, Tintín.
De tot plegat parlem amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de Va de vi.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 5 6