En directe

Fórmula Estel

Va de vi

amb Eva Vicens

Pòdcasts Va de vi

Una secció de vi i gastronomia, cuinada a foc lent. Un espai per degustar, de la mà d'Eva Vicens, directora de vadevi.cat, alguns dels millors maridatges, secrets més fascinants i cites imprescindibles de l'actual cultura gastronòmica catalana.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

12 maig del 2023

- Capítol 32.

Concours Mondial de Bruxelles

Visitem Croàcia. Concretament, l'illa d'Ístria perquè s'hi celebra la 30a edició del Concours Mondial de Bruxelles, el certamen més prestigiós del món del vi. Com a guia tenim Eva Vicens, directora de Va de vi, que, a més, ens dona les claus d'aquest festival internacional i ens explica quina és la presència catalana en aquest concurs.

Més informació

0:00 / 0:00

5 maig del 2023

- Capítol 31.

Dones de vi

Viatgem fins a Sant Fruitós de Bages, on es celebra la segona edició de Dones de vi. Es tracta d'un espai de diàleg per reivindicar el talent femení a través de la veu de vuit professionals del sector. En parlem amb Clara Antúnez, sommelier de La Gastronòmica i una de les impulsores del projecte, i Eva Vicens, directora de Va de vi.

Més informació

0:00 / 0:00

28 abril del 2023

- Capítol 30.

Vins que fan estiu

Quins són els vins i les begudes més refrescants quan la calor comença a pujar? Eva Vicens, directora de Va de Vi, ens porta diferents recomanacions per l'arribada de les altes temperatures. Totes elles són propostes de vi que fan estiu.

Més informació

0:00 / 0:00

21 abril del 2023

- Capítol 29.

Primavera DO Terra Alta

La Denominació d’Origen Terra Alta compleix enguany els 40 anys i per això aquests dies a Terres de l’Ebre estan de festa: hi celebren el Primavera DO Terra Alta
0:00 / 0:00

14 abril del 2023

- Capítol 28.

100 anys del Celler Perelada

L'experiència Garbet del Celler de Peralada ha destacat als Premis Vinari d’Enoturisme 2023. Per conèixer-la i fer un repàs a les activitats pels 100 anys del Celler de Perelada, Eva Vicens, directora de Vadevi, conversa amb Maria Baró, responsable d'enoturisme de Perelada.

Més informació

0:00 / 0:00

31 març del 2023

- Capítol Capítol 27.

Premis Vinari d'Enoturisme 2023

Vol de rapinyaires a la vinya i esmorzar de pagès amb tast de cava, visita immersiva amb ulleres de realitat virtual o un maridatge de vins i formatges solidari són algunes de les activitats guardonades als Premis Vinari d'Enoturisme 2023. Les repassem amb Eva Vicens, directora de Va de Vi.

Més informació

0:00 / 0:00

24 març del 2023

- Capítol Capítol 26.

Rosats escumosos

Després de la 3a edició dels Barcelona Rosé International Bubble Awards, el certamen on participen tots els rosats escumosos del món, parlem amb Salvi Moliner, enòleg de la Cava Oriol Rossell per parlar del seu Brut Rosé Gran Reserva 2017, guardonat com a Millor Vi Escumós Rosat català amb DO (Premi INCAVI) i també com a Millor Vi Escumós Mètode Tradicional Gran Reserva (Més de 30 mesos).


Més informació

0:00 / 0:00

17 Març 2023 del 2023

- Capítol 25.

Festivals vinícoles

Són molts els ajuntaments i les entitats que presenten els festivals de cara a la temporada de primavera i estiu que tenen el vi com a protagonista. Repassem els més importants i entrevistem a Jordi Masquef, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Més informació

0:00 / 0:00

10 març 2023 del 2023

- Capítol 24.

Bodegues urbanes

A Barcelona, on podem anar a comprar vi o a fer el vermut? En parlem amb un bon exemple de bodegues urbanes: Casa Mariol. "És beure una mica de territori", diu Marta Vaquer, responsable de màrqueting.
0:00 / 0:00

3 març 2023 del 2023

- Capítol 23.

Txacoli

Per què aixeca passions el txacolí? Ens ajuda a treure'n l'entrellat Andrea Melo, enòloga de les bodegues K5.
0:00 / 0:00

Filtra per Data