En directe

Fabricació Pròpia

ADMINISTRACIONS

POLÍTICA

SINDICATS

"Les oposicions de la Generalitat s'hauran de repetir abans de Sant Joan"

El coordinador de l'Àrea Pública de Comissions Obreres, Manel Pulido, diu que les dimissions les demanen organitzacions que tenen determinats "interessos"

3 maig 2023

Redacció

Comparteix

Foto: El País

Aquest dissabte, més de 13.000 interins estaven convocats per a cobrir 1.825 places de funcionari. Molts d'ells es van queixar de les condicions amb les quals es van desenvolupar les proves. Per aquest motiu, el Govern ha cessat la directora general de Funció Pública, Marta Martorell, i no descarten més dimissions.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', el coordinador de l'Àrea Pública de Comissions Obreres, Manel Pulido, ha exigit que les proves es repeteixin abans de Sant Joan i ha criticat que s'hagi utilitzat un model "caduc" com el de les externalitzacions. "Els fets de dissabte no es poden tornar a repetir perquè es van cometre errades que no van garantir el principi d'igualtat per totes les persones que es presentaven a les proves".

Manel Pulido, coordinador de l'Àrea Pùblica de CC OO, als estudis de Ràdio Estel

Manel Pulido, coordinador de l'Àrea Pública de Comissions Obreres, a Ràdio Estel

"A més, l'empresa encarregada de fer les proves no ha fet la feina que se li va encarregar i l'Administració no l'ha controlat", ha remarcat Pulido que ha afegit que "hi ha organitzacions que han demanat dimissions per algun interès determinat". En aquest sentit, el coordinador d'Àrea Pública de CCOO ha insistit en el fet que "ara cal treballar i exigir una solució per a les persones que s'han passat mesos estudiant i que, en pocs dies, se'ls hi hauria de dir quan hauran de tornar a examinar-se".

Entrevista a Manel Pulido, coordinador de l'Àrea Pública de Comissions Obreres

0:00 / 0:00

Més actualitat

ACTUALITAT

Sense categoria

SOCIETAT

CCOO de Catalunya creu que el govern ha d'obligar a les empreses elèctriques a pagar part de les pujades

El president del sindicat ASAJA de Lleida, Pere Roqué, alerta que hi ha pagesos que s’estan plantejant no engegar el tractor perquè no els surt a compte

23 març 2022

Redacció

Sense categoria

CCOO demana mesures al govern espanyol per desencallar la negociació i assolir un pacte de rendes

Unai Sordo, secretari general de Comissions Obreres

El secretari general del sindicat, Unai Sordo, ha demanat al govern espanyol que s'involucri més en la negociació entre sindicats i patronals per millorar el poder adquisitiu dels treballadors.

20 juliol 2022

Redacció