En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Millors moments, música i litúrgia marquen la programació d’estiu de Ràdio Estel

La programació estival estarà en antena del 24 de juliol al 3 de setembre

21 juliol 2023

Redacció

Comparteix
Programació d'estiu 2023 Ràdio Estel

S’acaba la temporada, però continuem amb la programació d’estiu 2023 a Ràdio Estel. Des de finals de juliol i fins a principis de setembre, omplirem l’antena amb els millors moments dels diferents programes i les entrevistes més curioses, posarem la banda sonora a l’estiu amb la millor selecció de cançons de Fórmula Estel i oferirem el servei litúrgic perquè, qui ho vulgui, pugui continuar amb la pregària durant les vacances.

Les claus de la programació d’estiu 2023 a Ràdio Estel

Matins d’entre setmana

Ens llevarem amb el Rosari i les Laudes des de l’Abadia de Montserrat. Serà de 7 a 8 h del matí. Després, serà el torn de El Matí a Ràdio Estel de Pol Marsà i Mercè Raga que, de dilluns a divendres i fins a les 10 del matí, ens oferirà els continguts més destacats, divertits i curiosos que hem viscut durant la temporada.

A partir de les 10 h i fins a les 17 h, a les hores en punt, l’actualitat agafarà el relleu a l’antena per fer un repàs a les notícies de la jornada amb els diferents butlletins informatius. A més, les millors cançons dels 60, 70, 80, 90 i 2000 seran les protagonistes amb Fórmula Estel en aquesta mateixa franja.

Franja de tarda

A partir de les 17 h i després del darrer butlletí informatiu del dia, serà moment d’escoltar alguns dels moments més destacats de La Caravana de Joan Trias i el seu equip. Una hora després, ja a les 18 h, serà el torn de les entrevistes més interessants del Sense Distància, el programa d’actualitat religiosa capitanejat per Ignasi Miranda.

A partir de les 18.45 h i fins a les 20 h la litúrgia torna a l’antena de Ràdio Estel. Primer, amb les Vespres des de l’Abadia de Montserrat i després, amb la Missa des de la Catedral de Barcelona.

Les entrevistes del programa Àngels de David Serra tancaran la programació d’estiu 2023 a Ràdio Estel entre setmana, ja que després d’un quart de nou i fins a les 7 del matí la música de Fórmula Estel tornarà a ser la protagonista de l’antena.

El cap de semana

Tant dissabte com diumenge la programació religiosa tindrà diversos moments destacats. El primer, en començar el dia, a les 7 h, amb el Rosari i les Laudes des de l’Abadia de Montserrat. I segon, a partir de les 18.45 h i fins a les 20 h amb les Vespres des de Montserrat i la Missa;  dissabte, des de la Basílica de La Mercè i diumenge, des de la Catedral de Barcelona. De cara a diumenge, de 10.30 h a 12 h es podrà escoltar La taula de l’evangeli i després El diumenge a Montserrat.

Pel que fa als programes, tant dissabte com diumenge, podrem escoltar de 8 h a 9 h els millors episodis de Sons de la Terra i Escola de Família (dissabte) i Amb llum pròpia. Els programes de Tot sardana (diumenge) són nous i comptaran amb les agendes sardanistes actualitzades. Diumenge també hi haurà la reemissió dels pòdcasts Spòliers (10 h), Momenti de la canzone italiana (12.30 h), Cocodril Club (13 h) i La veu dels animals (20.15 h) així com més hits musicals de Fórmula Estel.

Més enllà de la programació d'estiu 2023 a Ràdio Estel

I si en vols més, recupera més continguts en format vídeo o àudio a les nostres xarxes socials:

A Ràdio Estel tenim tot el que necessites per viure i sentir la ràdio, també quan estàs de vacances.

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024