En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

El sector turístic de Catalunya preveu un bon any malgrat la situació econòmica del moment

El director de l'Agència Catalana de Turisme creu que per Setmana Santa el turisme es repartirà bé arreu del territori

4 abril 2022

Redacció

Comparteix

El sector turístic de Catalunya ha enviat un missatge optimista tot i la situació econòmica que hi ha actualment, derivada d'una pujada de preus de l'energia i de les conseqüències de la guerra a Ucraïna.

Visitants del Saló de Turisme de Barcelona, celebrat de l'1 al 3 d'abril

El director de l'Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer, ha apuntat en una entrevista a Ràdio Estel que "les previsions per Setmana Santa i per aquest estiu són bones".

"El futur no albira grans viatges, per temes de sostenibilitat i incertesa"

Narcís Ferrer ha defensat que "cada vegada els catalans gaudirem més de casa nostra", i que "el futur no albira grans viatges, per temes de sostenibilitat i incertesa". En aquest sentit, ha explicat que el mal temps que arrosseguem des de fa tres setmanes ha posposat les reserves per Setmana Santa; però que la gent fa temps que està tancada a casa i té ganes de sortir. El director de l'Agència Catalana de Turisme creu que per Setmana Santa el turisme es repartirà bé arreu del territori i que la costa daurada viurà el seu primer moment d'obertura amb condicions molt rellevants.

Sobre la inflació dels últims mesos, Narcís Ferrer ha exposat que el sector turístic de moment no està notant la pujada de preus. Pel que fa als turistes russos, Ferrer ha detallat que fa anys que no venen perquè la Unió Europea no acceptava la vacuna Sputnik contra la Covid i, per tant, tampoc eren molt optimistes per aquesta temporada.

Entrevista a Narcís Ferrer, director de l'Agència Catalana de Turisme

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

Turisme de Barcelona considera que a la capital catalana li ha faltat ambició, consens i visió

Turistes a Barcelona

La directora de turisme de Barcelona preveu una Setmana Santa positiva per la ciutat i, de cara a l'estiu, hi ha una bona quantitat de reserves, però està costant confirmar-les.

1 abril 2022

Redacció

Sense categoria

El conflicte entre Rússia i Ucraïna pot fer perdre a Andorra 50.000 turistes russos l'any que ve

En una entrevista a Ràdio Estel, el ministre de turisme d'Andorra es mostra "satisfet" per aquesta temporada d'hivern i assegura que a l'estiu "molt probablement" ja es començarà a aplicar la taxa turística

21 març 2022

Redacció