En directe

Completes

ACCIÓ SOCIAL

El programa «Invulnerables» denuncia la pobresa infantil i aposta per la lluita des de la proximitat

El4 de desembre, el restaurant 4Gats de Barcelona va acollir la presentació delcalendari 2019 del programa Invulnerables, una iniciativa impulsada per SorLucía Caram creada per…

10 desembre 2018

Redacció

Comparteix

El4 de desembre, el restaurant 4Gats de Barcelona va acollir la presentació delcalendari 2019 del programa Invulnerables, una iniciativa impulsada per SorLucía Caram creada per lluitar contra la pobresa infantil. La presentació vacomptar amb la participació de la mateixa impulsora, que va estar acompanyadade Joan Carles Font, president de Mesoestetic, una empresa implicada amb elprograma, i d’Àngel Peix, propietari del restaurant 4Gats, que va agrair que s’haguésescollit “aquest espai per presentar el somriure esperançador dels nens”.

Durantla presentació, Sor Lucía Caram va aprofitar per denunciar les “xifres de lavergonya”, que mostren que l’Estat espanyol té un dels percentatges més alts demenors i famílies que viuen en la pobresa i en situacions d’indignitat i prostració.Precisament, per revertir aquesta situació, l’activista va reafirmar elcompromís del programa Invulnerablesen la lluita contra la pobresa infantil des del Km 0, i va convidar elsassistents a sumar-se a aquesta “causa noble que pot transformar la vida de lesfamílies”.

Desprésde desglossar el calendari de l’any 2019, l’acte també va servir per presentaruna exposició de fotografies dels nens que en són beneficiaris, anomenada “Som-Riures”,que es pot visitar al mateix restaurant 4Gats, (C/ Montsió 3). La fotògrafa del’exposició, Marta Clotet, va explicar que l’exposició romandrà oberta fins aldia 20 de desembre, i juntament amb Laura Gil, de l’Espai Caixa Francesc d’Assísde Manresa, va fer un recorregut per l’exposició, explicant les històries i lesvivències de cadascun dels nens protagonistes del calendari.

 

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció