En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

En marxa la campanya per l'objecció fiscal en la despesa militar

Eduard Ibáñez, president de Justícia i Pau, ha parlat aquest matí a La Tria de Notícies de la Fórmula Estel de la campanya per l'objecció…

18 maig 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix

Eduard Ibáñez, president de Justícia i Pau, ha parlat aquest matí a La Tria de Notícies de la Fórmula Estel de la campanya per l'objecció fiscal en la despesa militar: "Consisteix en animar i assessorar a totes aquelles persones que no volen que els seus impostos vagin destinats a les armes i a les guerres i es destinin a altres causes socials. No és legal, però Justícia i Pau, amb moltes altres entitats, assessorem perquè de la seva quota anual tregui el percentatge destinat a despesa militar, que és al voltant del 4%. S'ha de comunicar a Hisenda que es va aquesta deducció i la persona ho destina a una altra finalitat social, i demostrar-ho. A vegades Hisenda reclama aquest import, però a vegades no ho fa".

Eduard Ibáñez indica que per a més informació, podeu trucar al 93 317 61 77.

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció