En directe

Vespres

POLÍTICA

Gonzalo Boye: "El Parlament Europeu s’haurà de pronunciar aviat sobre la detenció de Clara Ponsatí"

L’advocat que representa a l’eurodiputada ha revelat que Carles Puigdemont tornarà a Catalunya “més aviat que tard”

29 març 2023

Redacció

Comparteix
L'advocat Gonzalo Boye i l'exconsellera Clara Ponsatí, en el moment de ser detinguda pels Mossos d'Esquadra a Catalunya.

L’advocat Gonzalo Boye diu que Clara Ponsatí “mai ha tingut la intenció de comparèixer davant un jutge que no és l’establert per la llei”. En una entrevista al programa El Matí a Ràdio Estel, el lletrat defensor de l’eurodiputada de Junts afirma que han activat el “mecanisme de protecció a la immunitat”, que reclama que, més aviat que tard, el Parlament Europeu es pronunciï sobre la violació de la immunitat de Ponsatí en la detenció d’aquest dimarts.  

Aquest dimarts, l’exconsellera d’Ensenyament Clara Ponsatí, a l’exili des de fa més de 5 anys, ha tornat a Catalunya per sorpresa. Els Mossos d’Esquadra l’han detingut i l’han portat fins a la Ciutat de la Justícia per comparèixer davant del jutge. A la nit, el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena l’ha deixat en llibertat provisional i l’ha citat a declarar a Madrid el 24 d’abril. Aquest matí, l’eurodiputada ha agafat un vol cap a Brussel·les, per poder assistir al Ple que es farà al Parlament Europeu aquest dimecres i dijous.

Boye, que també representa a Carles Puigdemont, ha revelat que el retorn de l’expresident de la Generalitat a Catalunya serà “més aviat que tard”.

Entrevista a Gonzalo Boye, advocat de Clara Ponsatí

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

Jaume Alonso-Cuevillas assegura que "no podran fer-li res" si Clara Ponsatí no es presenta al Tribunal Suprem el 24 d'abril

Clara Ponsatí, dins d'un cotxe, una vegada va creuar la frontera des de Perpinyà.

El jutge Pablo Llarena ha citat Clara Ponsatí a declarar a Madrid el 24 d'abril, però l'entorn de l'eurodiputada assegura que no s'hi presentarà

29 març 2023

Redacció

POLÍTICA

Ferran Bel: "Clara Ponsatí sabrà a quina estratègia respon si quan torna a Catalunya vol emfatitzar tant la seva confrontació amb el Govern de la Generalitat i el conjunt de l'Estat"

L'exconsellera Clara Ponsatí a la sortida de la Ciutat de la Justícia després de declarar, acompanyada de la presidenta de Junts, Laura Borràs.

El diputat del PDeCat presidirà la comissió sobre l'Operació Catalunya del Congrés. "Si Rajoy o Fernández Díaz hi són citats i no s'hi presenten, estaran faltant el respecte al Congrés"

29 març 2023

Redacció