En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Hugo Ruiz: "S'hauria de donar oportunitats a grans actors que encara no tenen reconeixement"

Hugo Ruiz, millor director novell segons el festival de Tribeca de Nova York, gràcies a 'Una noche con Adela'

15 novembre 2023

Comparteix
Hugo Ruiz, millor director novell segons el prestigiós festival de Tribeca, presenta 'Una noche con Adela' a Ràdio Estel

Hugo Ruiz és el millor director novell segons el prestigiós festival de Tribeca dels Estats Units. Una fita que ha aconseguit gràcies a 'Una noche con Adela' la seva òpera prima. Un thriller dramàtic, que ha aconseguit situar el cinema espanyol a dalt de tot i que arribarà a la gran pantalla l'1 de desembre.

Hugo Ruiz, que també és el primer espanyol que ha guanyat el premi a millor director novell d'aquest festival gràcies a 'Una noche con Adela', demana a 'La Caravana' de Ràdio Estel "més visibilitat a les pel·lícules independents". Segons el seu punt de vista, "n'hi ha que donen cinc voltes a les grans". A més, recorda que "al 80% dels actors que hi ha a Espanya els costa molt guanyar-se la vida" i creu que "s'hauria de donar oportunitats a grans actors que encara no tenen el reconeixement que haurien de tenir".

"Al 80% dels actors que hi ha a Espanya, els costa molt guanyar-se la vida"

Qui dona vida a la protagonista és Laura Galán, guanyadora d'un Goya a millor actriu revelació pel seu paper a 'Cerdita'. Una actriu que descriu el personatge de l'Adela com "un animalet ferit", amb qui també hem conversat a 'La Caravana' de Ràdio Estel.

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

CULTURA

TEATRE

Marta Marco: "Estic molt cansada que se'm jutgin les arrugues de la cara"

Marta Marco sobre les arrugues

L'actriu protagonista de 'Bèsties' explica que les dones de 40 anys en amunt pateixen molt més la hipersexualització

27 juny 2023

Redacció