En directe

Fórmula Estel

CULTURA

TEATRE

Marta Marco: "Estic molt cansada que se'm jutgin les arrugues de la cara"

L'actriu protagonista de 'Bèsties' explica que les dones de 40 anys en amunt pateixen molt més la hipersexualització

27 juny 2023

Redacció

Comparteix
Marta Marco sobre les arrugues
Marta Marco, protagonista de 'Bèsties', en una entrevista a Ràdio Estel des de La Muriel

MARTA MARCO, SOBRE LES ARRUGUES

Marta Marco, sobre les arrugues, s'ha mostrat molt contundent en una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel. Explica que les dones de 40 anys en amunt pateixen molt més la hipersexualització. "Les arrugues que tinc a la cara són el meu camí, tot el que he expressat". L'actriu afegeix: "he plorat, he rigut i he forçat més la meva cara perquè en teatre estàs lluny".

Marco no entén per què si té 47 anys ha de fer un paper d'una de 57 i no pot explicar la història d'una dona de la seva edat. Així ho apunta a l'entrevista de Joan Trias: "Per què totes les històries que voleu explicar són de dones que són perfectes físicament? Quin és aquest engany?"

Per què totes les històries que voleu explicar són de dones perfectes físicament? Quin és aquest engany?"

L'actriu, que ara protagonitza Bèsties a La Muriel, creu que "fer-se gran és una gran virtut i un gran aprenentatge". Per tant, parla sense embuts dels continguts que abunden ara: "és una putada que a nivell audiovisual només s'expliquin històries que interpel·len als joves". De fet, Marco reivindica que "als grans i als avis també els passen coses" i que "no pot ser que siguem una societat que arraconi la gent a mesura que ens anem fent grans".

"No pot ser que siguem una societat que arraconi la gent a mesura que ens anem fent grans"

La també protagonista de 'La Trena' es pronuncia sobre moment polític actual i lamenta el fet que "cada vegada som més intransigents". En aquest aspecte, es mostra molt clara amb quina ha de ser la solució: "l'únic que ens pot salvar és l'educació i la cultura. Hem de començar a educar". I afegeix: "Si tu eduques un nen o una nena fomentant la intransigència, el no respecte, la no generositat i la no humiltat, estàs creant un petit monstre".

"L'únic que ens pot salvar és l'educació i la cultura"

BÈSTIES, A LA MURIEL

Bèsties és la nova producció de Sixto Paz, on Marta Marco es posa a la pell d'una psicoterapeuta que repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de 8 anys de la seva pacient vol posar-se pits. Un text de Mònica Dolan, dirigit per Pau Roca, que ens convida a revisar la nostra cultura. S'estrena aquest dilluns, 3 de juliol, i serà a La Muriel fins al 13 de juliol.

Entrevista a Marta Marco, actriu protagonista de 'Bèsties'

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

Sense categoria

TELEVISIÓ

Bob Pop explica que està vetat a 'El Hormiguero'

Bob Pop sobre El Hormiguero

L'escriptor Bob Pop dona suport a Mónica López i explica que, a diferència d'ell, l'actriu ha pogut decidir no anar-hi

23 juny 2023

Redacció