En directe

Cocodril Club

ACTUALITAT

ECONOMIA I FINANCES

Javier Pacheco (CCOO): "La desaparició de la marca SEAT tindrà conseqüències molt greus a l'economia catalana"

Javier Pacheco, secretari general de CCOO, parla a Ràdio Estel de la desaparició de SEAT en favor de la marca CUPRA

7 setembre 2023

Redacció

Comparteix
Javier Pacheco, durant l'entrevista amb Joan Trias a Ràdio Estel

La desaparició de SEAT en favor de la marca CUPRA

Javier Pacheco ha parlat a Ràdio Estel sobre la desaparició de SEAT. El secretari general de Comissions Obreres (CCOO) s'ha mostrat amoïnat per la desaparició de la marca a favor de CUPRA. En una entrevista al programa La Caravana de Ràdio Estel, Pacheco veu perill en la situació laboral que hi pugui haver en l'estructura del grup a Espanya i ha destacat la importància que té la marca dins del teixit empresarial de Catalunya. "Després de la sortida de Nissan, que ha tingut competències greus, la desaparició de Seat tindrà conseqüències molt greus a l'economia catalana", ha avisat, arran de les notícies sobre la desaparició de la marca SEAT.

D'altra banda, Pacheco també ha mostrat preocupació per la situació actual l'empresa familiar Celsa, que porta més de 67 anys a Catalunya i que ara està en mans d'un fons d'inversió estranger. El secretari general de CCOO a Catalunya ha lamentat que hagi sigut un jutge qui hagi pres aquesta decisió i alerta que aquesta situació la podrien viure altres empreses. Pacheco ha demanat a les administracions públiques que intervinguin.

Què fer amb els preus del lloguer?

Segons les dades publicades per l'Institut Nacional d'Estadística, l'habitatge a Catalunya ha pujat un 1,8% aquest segon trimestre respecte als tres mesos anteriors. El líder del sindicat ha subratllat que, segons un "estudi propi", "a Barcelona, una persona triga 40 anys a poder accedir a un habitatge, en canvi, un jove, en necessita 90". A més, ha destacat que "una persona d'entre 20 i 30 anys ha d'invertir el 90% del seu sou per poder emancipar-se". Pacheco ha citat dades dades de l'Ajuntament de Barcelona.

"Una persona triga 40 anys a poder accedir a un habitatge; un jove en necessita 90"

Entrevista a Javier Pacheco, secretari general de CCOO

0:00 / 0:00

Més actualitat

ACCIÓ SOCIAL

COVID

POLÍTICA

SOCIETAT

Javier Pacheco, secretari general de CCOO a Catalunya, no descarta una mobilització als carrers si el govern no avança en la reforma laboral

En una entrevista a Ràdio Estel, el líder sindical opina que no tindria sentit demanar el Certificat Covid als centres de treball

25 octubre 2021

POLÍTICA

Sense categoria

SOCIETAT

Javier Pacheco: "Confio que en tres dies es concretaran les empreses per substituir Nissan"

En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', el secretari general de CCOO de Catalunya defensa el projecte de manteniment de vehicles militars blindats del consorci Tess Defence.

14 desembre 2021

Redacció