En directe

Fabricació Pròpia

CULTURA

Sense categoria

TEATRE

José Corbacho: "No sé on són, els límits de l'humor"

Jose Corbacho, que és al Teatre Borràs amb 'Ante Todo Mucha Calma' bromeja: "No sé on són els límits de l'humor. M'he perdut"

7 febrer 2024

Redacció

Comparteix
L’actor, guionista, humorista i director José Corbacho als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

'La Sociedad de la Nieve' i els límits de l'humor

"La comèdia és molt subjectiva". L'humorista José Corbacho té molt clar que "és molt complicat unificar una platea d'un teatre o una pel·lícula amb la comèdia". Un repte que el drama supera amb escreix. "És molt més fàcil unificar amb el drama. La gent va a veure 'La Sociedad de la Nieve', que és un peliculón, i tothom coincideix en la tragèdia. Però després surten mems a la xarxa sobre la pel·lícula i hi ha qui ho troba superdivertit, com jo, i hi ha qui ho troba ofensiu".

I és que en una entrevista a 'La Caravana', el també director explica que "s'ha de poder riure de tot" i confessa que ja no sap on són els límits de l'humor. "Jo ja m'he perdut", bromeja.

"Amb 'La Sociedad de la Nieve' tothom coincideix en la tragèdia. Però després surten mems a la xarxa sobre la pel·lícula i hi ha qui ho troba superdivertit, com jo, i hi ha qui ho troba ofensiu"

De fet, així és com l'actor comença el monòleg 'Ante Todo Mucha Calma', que ara és al Teatre Borràs de Barcelona. Amb els mems d'humor negre sobre la pel·lícula de JA Bayona que ha vist a través de xarxes socials i que li han fet gràcia. Hi estarà fins el 26 d’abril.

José Corbacho: "No sé on són, els límits de l'humor"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

David Martos: "Buenafuente fa un acte de confiança cega"

David Martos

El director del programa 'Vosaltres mateixos', presentat per Andreu Buenafuenta a Som3cat, explica com és el procés creatiu del programa

6 desembre 2023

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Mònica Glaenzel: "Plats Bruts no tornarà"

Mònica Glaenzel: "Plats Bruts no tornarà"

Mònica Glaenzel, que comparteix escena amb Tilda Espluga a 'Conqueridors', admet que "Plats Bruts no tornarà"

20 novembre 2023