En directe

Fabricació Pròpia

AUDIOS

Sense categoria

Juanjo Sáez, autor de 'Heavies Tendres': "Som els únics 100% catalans"

Juanjo Sáez, autor de 'Heavies Tendres', nominada als Premis Gaudí 2024 té la fantasia de guanyar el guardó

15 gener 2024

Comparteix
L'il·lustrador Juanjo Sáez és el creador de la pel·lícula 'Heavies Tendres', nominada als Premis Gaudí 2024 / Ràdio Estel

Juanjo Sáez, autor de 'Heavies Tendres', va estrenar l'any 2018 una sèrie animada que ara no només arriba a la gran pantalla sinó que, a més, està nominada als Premis Gaudí 2024 com a millor pel·lícula d’animació. El film competeix amb 'Dispararon al pianista', 'Hanna i els monstres' i 'Robot Dreams', que estan seleccionades als premis en la mateixa categoria. No obstant això, l'il·lustrador té la fantasia que la seva podria guanyar la nominació: "És una pel·lícula molt humil i 100% catalana. Som els únics que l'hem fet amb diners catalans, una productora catalana i tothom és català". Però per altra banda, és conscient que són molt petits.

"Som els únics que l'hem fet amb diners catalans, una productora catalana i on tothom és català"

La pel·lícula està inspirada en l'adolescència de Juanjo Sáez, autor de 'Heavies Tendres', i se centra en la relació de dos joves en la Barcelona preolímpica. Dos amics que troben en la música heavy i en la seva amistat el punt de fuga del seu món gris.

En una entrevista al 'Fabricació Pròpia', de Ràdio Estel, Sáez avança que està treballant en una adaptació cinematogràfica del seu llibre 'El Arte. Conversaciones imaginarias con mi madre'. A més, el també creador de la sèrie de TV3 'Arròs Covat' explica que ho va passar molt malament fent-la.

"Ho vaig passar molt malament fent 'Arròs Covat'. Era nou, no teníem ni idea, va ser molt tens. No sabia treballar en equip i m'enfadava amb tothom"

Juanjo Sáez, autor de 'Heavies Tendres': "Som els únics 100% catalans"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Vic Mirallas sobre Operación Triunfo: "Mai ho havia vist"

Vic Mirallas sobre Operación Triunfo: "Mai ho havia vist"

Vic Mirallas sobre Operación Triunfo: "Mai ho havia vist". L'artista publica 'Vampirs', una cançó amb Mama Dousha

12 gener 2024

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Marc Giró: "Vaig a premi per mes"

Marc Giró guanya el Premi Nacional de Comunicació

El presentador celebra a Ràdio Estel haver estat guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació 2023

3 gener 2024