En directe

Fabricació Pròpia

Sense categoria

La majoria de les agències de viatges preveuen igualar o incrementar les vendes de l'any 2019

El sector assegura que el nombre de reserves ha superat les expectatives que hi havia previstes per l'estiu i que cada vegada més la persona que viatge contempla contractar una assegurança

5 juliol 2022

Redacció

Comparteix

La Setmana Santa va deixar un bon gust de boca al sector turístic i al sector de l'allotjament, que van veure com se superaven les expectatives que tenien previstes. Ara, les agències de viatges traslladen l'alegria d'aleshores a aquest estiu. Admeten que tenien confiança en el nombre de reserves, però que no s'esperaven unes xifres tan superiors.

Una imatge d'un poble a Catalunya amb el mar de fons

El president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades, Jordi Martí, ha apuntat al programa 'El Matí a Ràdio Estel' que l'enquesta que realitza el sector ja entreveia que seria un bon estiu, ja que la demanda s'havia disparat força a mesura que s'apropava aquesta època de l'any. "La gent té ganes de fer tot el que no ha pogut fer amb les restriccions i, tot i la inflació, farà un esforç per poder-s'ho permetre", ha afegit Martí que, de fet, ha indicat que es preveuen igualar o, fins i tot, incrementar les vendes que hi va haver el 2019.

"La gent té ganes de fer tot el que no ha pogut fer amb les restriccions i, tot i la inflació, farà un esforç per poder-s'ho permetre"

El president de la patronal també ha explicat que la persona que viatja té cada vegada més present contractar una assegurança que cobreixi qualsevol imprevist. "Ara que s'estan veient escenes de caos als aeroports europeus per falta de personal o overbooking, la gent prefereix pagar una mica més i pagar una assegurança per tal que aquesta li cobreixi les espatlles". Martí també ha recomanat que, tot i això, és preferible que es vagi a l'aeroport amb força antelació.

Pel que fa al certificat Covid, tenir-lo al dia ja no una qüestió fonamental perquè a la majoria de les destinacions ja no el demanen, però, amb l'increment de casos de contagi de Covid, Martí ha aconsellat també que els viatgers tinguin la pauta de vacunació completa perquè no hi hagi entrebancs a l'hora de viatjar.

Entrevista a Jordi Martí, president de l'Associació Corporativa d'Agències de Viatges Especialitzades

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

S'espera un estiu amb moltes situacions d'overbooking als aeroports

Cues per accedir al control d'equipatges de l'aeroport de Barcelona

L'advocat expert en dret aeronàutic, Dan Miró, explica a Ràdio Estel que els avions van a una capacitat molt superior a la de fa dos o tres anys

13 juny 2022

Redacció

ACTUALITAT

Catalunya tanca la Setmana Santa fregant el 100% de l'ocupació hotelera

El turisme a Catalunya en Setmana Santa

El sector turístic celebra que l’ocupació hotelera en totes les demarcacions catalanes ha superat el 80%. Les xifres, que són de record,  apunten a una bona temporada d’estiu. 

19 abril 2022

Redacció