En directe

El diumenge a Montserrat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

ESGLÉSIA ESPANYA

ESGLÉSIA MÓN

La Sagrada Família creu que no té sentit que les negociacions amb l’Ajuntament i els veïns del carrer Mallorca es reprenguin abans de les eleccions

Ho ha explicat Esteve Camps, president delegat de la junta constructora de la basílica, que també ha assegurat que “no es pot mantenir la data del 2026” per la finalització de les obres

2 març 2023

Redacció

Comparteix

En una entrevista al programa El Matí a Ràdio Estel, Esteve Camps ha explicat que les negociacions amb l’Ajuntament de Barcelona i els veïns del carrer Mallorca estan “parades” i que no té sentit reprendre-les fins que no s’hagi creat el nou govern municipal després de les eleccions municipals del 28 de maig. El president delegat de la junta constructora de la Sagrada Família ha assegurat que quan es reprenguin les negociacions ells hi seran i “estaran disposats a dialogar”.

D’altra banda, el calendari d’obres del temple expiatori torna a canviar. Esteve Camps ha detallat que “no es pot mantenir la data del 2026”. Els motius, segons Camps, són l’aturada durant dos anys per la pandèmia i l’encariment d’un 20% dels costos dels materials de construcció. El president delegat de la junta constructora de la Sagrada Família també s’ha mostrat satisfet amb la recuperació del 80% de visitants que hi havia abans de la pandèmia, superant les previsions inicials.

Entrevista a Esteve Camps, president delegat de la junta constructora de la basílica de la Sagrada Família

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

ESGLÉSIA ESPANYA

ESGLÉSIA MÓN

La Sagrada Família recupera el calendari inicial de construcció i el gruix de les obres acabarà el 2026

La Sagrada Família

Per finalitzar el temple quedaria pendent la façana de la Glòria, que continua aturada pel conflicte veïnal

22 setembre 2022

Redacció

ACTUALITAT

CULTURA

ESGLÉSIA

Esteve Camps, president del Patronat de la Sagrada Família: "En cap moment ha estat en perill la continuïtat de l'obra del Temple."

Les obres del temple de la Sagrada Família no s'aturen i segons ha confirmat aquest dimarts a Ràdio Estel el president del patronat Esteve Camps, el pròxim 8 de desembre s'inaugurarà la torre de Maria, la segona més alta de la Basílica.

21 setembre 2021

Redacció