En directe

La Caravana

POLÍTICA

Nacho Martín Blanco és partidari de deixar governar la llista més votada després del 23J però amb excepcions, com el cas de Barcelona

El candidat del PP a Barcelona per les eleccions generals qualifica el moviment de Sirera a Barcelona com de gest de "responsabilitat" per evitar un govern independentista o dels Comuns

20 juny 2023

Redacció

Comparteix

Nacho Martín Blanco ha defensat, en la línia d'Alberto Núñez Feijoo, que ell és partidari "de deixar votar com a norma la llista més votada perquè és bastant entendible i raonable". Ara bé, ha defensat la decisió del candidat popular a l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, de donar suport a Jaume Collboni com a nou alcalde. En una entrevista al programa informatiu d'El Matí a Ràdio Estel' , Martin Blanco, cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions generals del 23 de juliol, ha elogiat el moviment de Sirera i ha apuntat que el candidat socialista "no és el millor del món, però era el mal menor".

"Collboni no és el millor del món, però és el mal menor"

Segons Martín Blanco, el que ha passat a la capital catalana "ha estat un exercici de responsabilitat de Sirera perquè convenia estabilitat, polítiques raonables". També -ha afegit- calia "evitar un govern separatista a Barcelona i que la senyora Colau hi continués al capdavant perquè és un desastre pels barcelonins", ha sentenciat.

Martin Blanco ha assegurat que la decisió de Sirera de donar suport a Jaume Collboni com a alcalde ajudarà electoralment al Partit Popular i ha defensat que li agradaria "que fos possible que PP i PSOE es conduïssin sempre amb la mateixa responsabilitat que ha fet Sirera".

ESCOLTA L'ÀUDIO DE L'ENTREVISTA

Més actualitat

POLÍTICA

Daniel Sirera: "Si Collboni no fa el que ha promès, no tornaré a confiar en ell"

Daniel Sirera, candidat del PP a Barcelona, en una entrevista a Ràdio Estel el 22 de maig de 2023

El líder del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona assegura que no es tracta d'un exercici de confiança, sinó de "responsabilitat"

19 juny 2023

Redacció

POLÍTICA

"Anna Grau està nerviosa perquè no hi ha cap enquesta que digui que Ciutadans entrarà a l’Ajuntament de Barcelona" 

Daniel Sirera, candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, als estudis de Ràdio Estel

Daniel Sirera, candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, assegura que no s’han d’eliminar totes les superilles i creu que "s’han d’analitzar una per una"

22 maig 2023

Redacció