En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Millors moments, música i litúrgia marquen la programació d’estiu de Ràdio Estel

La programació estival estarà en antena del 24 de juliol al 3 de setembre

21 juliol 2023

Redacció

Comparteix
Programació d'estiu 2023 Ràdio Estel

S’acaba la temporada, però continuem amb la programació d’estiu 2023 a Ràdio Estel. Des de finals de juliol i fins a principis de setembre, omplirem l’antena amb els millors moments dels diferents programes i les entrevistes més curioses, posarem la banda sonora a l’estiu amb la millor selecció de cançons de Fórmula Estel i oferirem el servei litúrgic perquè, qui ho vulgui, pugui continuar amb la pregària durant les vacances.

Les claus de la programació d’estiu 2023 a Ràdio Estel

Matins d’entre setmana

Ens llevarem amb el Rosari i les Laudes des de l’Abadia de Montserrat. Serà de 7 a 8 h del matí. Després, serà el torn de El Matí a Ràdio Estel de Pol Marsà i Mercè Raga que, de dilluns a divendres i fins a les 10 del matí, ens oferirà els continguts més destacats, divertits i curiosos que hem viscut durant la temporada.

A partir de les 10 h i fins a les 17 h, a les hores en punt, l’actualitat agafarà el relleu a l’antena per fer un repàs a les notícies de la jornada amb els diferents butlletins informatius. A més, les millors cançons dels 60, 70, 80, 90 i 2000 seran les protagonistes amb Fórmula Estel en aquesta mateixa franja.

Franja de tarda

A partir de les 17 h i després del darrer butlletí informatiu del dia, serà moment d’escoltar alguns dels moments més destacats de La Caravana de Joan Trias i el seu equip. Una hora després, ja a les 18 h, serà el torn de les entrevistes més interessants del Sense Distància, el programa d’actualitat religiosa capitanejat per Ignasi Miranda.

A partir de les 18.45 h i fins a les 20 h la litúrgia torna a l’antena de Ràdio Estel. Primer, amb les Vespres des de l’Abadia de Montserrat i després, amb la Missa des de la Catedral de Barcelona.

Les entrevistes del programa Àngels de David Serra tancaran la programació d’estiu 2023 a Ràdio Estel entre setmana, ja que després d’un quart de nou i fins a les 7 del matí la música de Fórmula Estel tornarà a ser la protagonista de l’antena.

El cap de semana

Tant dissabte com diumenge la programació religiosa tindrà diversos moments destacats. El primer, en començar el dia, a les 7 h, amb el Rosari i les Laudes des de l’Abadia de Montserrat. I segon, a partir de les 18.45 h i fins a les 20 h amb les Vespres des de Montserrat i la Missa;  dissabte, des de la Basílica de La Mercè i diumenge, des de la Catedral de Barcelona. De cara a diumenge, de 10.30 h a 12 h es podrà escoltar La taula de l’evangeli i després El diumenge a Montserrat.

Pel que fa als programes, tant dissabte com diumenge, podrem escoltar de 8 h a 9 h els millors episodis de Sons de la Terra i Escola de Família (dissabte) i Amb llum pròpia. Els programes de Tot sardana (diumenge) són nous i comptaran amb les agendes sardanistes actualitzades. Diumenge també hi haurà la reemissió dels pòdcasts Spòliers (10 h), Momenti de la canzone italiana (12.30 h), Cocodril Club (13 h) i La veu dels animals (20.15 h) així com més hits musicals de Fórmula Estel.

Més enllà de la programació d'estiu 2023 a Ràdio Estel

I si en vols més, recupera més continguts en format vídeo o àudio a les nostres xarxes socials:

A Ràdio Estel tenim tot el que necessites per viure i sentir la ràdio, també quan estàs de vacances.

Més actualitat

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés: "No donem per feta la investidura de Pedro Sánchez"

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi, i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, l'última nit electoral, el 23 de juliol

En una entrevista a Ràdio Estel, el polític socialista lamenta que la dreta "no accepti que ha perdut les eleccions" i augura "una legislatura molt dura"

28 setembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Gerardo Pisarello sobre l'amnistia: Hi ha diferents propostes sobre la taula"

Gerardo Pisarello, secretari primer de la mesa del Congrés dels Diputats

El primer secretari de la mesa del Congrés confirma, a Ràdio Estel, que hi ha hagut un intercanvi de documents sobre la possibilitat d'amnistia, però insisteix en el fet que s'ha de ser discret

28 setembre 2023

Redacció