En directe

Fórmula Estel

ACTUALITAT

POLÍTICA

El PSC diu que l’objectiu de la comissió sobre els abusos és “veure si des de les institucions s’estan fent les coses correctament”

Raúl Moreno, portaveu adjunt del PSC al Parlament, diu que la comissió corregirà allò que no s'estigui fent bé

17 febrer 2023

Redacció

Comparteix
Raúl Moreno, portaveu adjunt del PSC al Parlament
Raúl Moreno, portaveu adjunt del PSC al Parlament de Catalunya.

En una entrevista al programa El Matí a Ràdio Estel, Raúl Moreno, portaveu adjunt del PSC al Parlament, ha deixat clar que l’objectiu de la comissió és “veure si des de les institucions s’estan fent les coses correctament” i, per tant, “veure què cal corregir des de la política pública”.

"No descartem enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya les conclusions d’aquesta comissió"

El PSC és una de les cinc formacions que impulsen la comissió d’investigació sobre pederàstia a l'Església, l’esport i el lleure que posarà en marxa el Parlament de Catalunya. Moreno ha assegurat que “no descartem enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya les conclusions d’aquesta comissió, si es detecta que hi ha una casuística que pot comportar delicte”. 

Des del PSC diuen que encara no hi ha data d’inici de la comissió d'investigació perquè ara els pressupostos són prioritaris, però que la primera reunió es podria produir al març. La comissió d’investigació té previstes un total de 90 compareixences que inclouen representants eclesiàstics, experts sobre abusos i víctimes de pederàstia, representants institucionals, d'escoles i del món del lleure.

Entrevista a Raúl Moreno, portaveu adjunt del PSC al Parlament de Catalunya

0:00 / 0:00

Fotografia: PSC

Més actualitat

PAPA FRANCESC

L'Església busca donar més veu a les víctimes de la pederàstia

L'Església busca donar més veu a les víctimes de la pederàstia

Trobar noves formes per donar més veu a les víctimes de la pedofília és el compromís assumit, i expressat aquest dilluns, per la Pontifícia Comissió…

27 març 2017

@IgnasiMiranda

CATALUNYA CRISTIANA

"L'Església anima les parts perquè continuïn parlant i escoltant-se", afirma el cardenal Parolin sobre Catalunya

"L'Església anima les parts perquè continuïn parlant i escoltant-se"

Pietro Parolin repassa diversos temes rellevants d'actualitat en tres pàgines publicades aquesta setmana, en el seu número 2.000, pel setmanari Catalunya Cristiana. Sobre la situació…

16 gener 2018

Redacció