En directe

La Caravana

ACTUALITAT

POLÍTICA

Salvador Illa: “No hem tingut converses ni negociacions per als pressupostos ni amb el Govern ni amb cap dels dos partits que el conformen”

El cap de l'oposició a Catalunya, Salvador Illa, ha explicat en una entrevista a Ràdio Estel que el PSC no ha tingut cap mena d'acostament per part del Govern, ni d'Esquerra o Junts per Catalunya, més enllà de les converses de 30 segons que poden tenir lloc al Parlament.

4 novembre 2021

Redacció

Comparteix

Salvador Illa, cap de l'oposició i líder del PSC, ha assegurat en una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel' que "no hi ha hagut cap oferiment, petició, negociació o conversa ni amb el Govern ni amb cap dels dos partits que l'integren, Esquerra i Junts per Catalunya, per facilitar l'aprovació dels pressupostos. El socialista critica que l'executiu tingui una actitud tan tancada amb el partit que va guanyar les eleccions el 14 de febrer.

El paper del català a la futura llei de l'audiovisual
Sobre si cal que hi hagi un percentatge de català en la futura llei de l'audiovisual, Illa assegura que ha d'incloure mecanismes per protegir les llengües cooficials i les competències autonòmiques. "No descarto que establir un percentatge en sigui un", ha dit. Tot i això, no ha volgut detallar quina hauria de ser aquesta xifra perquè vol "mostrar respecte per la gent que està treballant amb aquest assumpte".

La negociació dels pressupostos estatals
En relació amb la negociació dels comptes a l'Estat, Salvador Illa ha lloat el comportament del PDeCAT: "Ha estat molt coherent amb els Pressupostos Generals de l'Estat, tot i que té un plantejament polític que no comparteixo".

"El PDeCAT ha estat molt coherent amb els Pressupostos Generals de l'Estat, tot i que té un plantejament polític que no comparteixo"

Salvador Illa, cap de l'oposició i líder del PSC, a Ràdio Estel

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

“La decisió de presentar-me a les eleccions catalanes, la prenc jo”

“La decisió de presentar-me a les eleccions catalanes

La figura de Salvador Illa ha tingut una rellevància molt important durant tot el 2020, especialment amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus. També…

7 gener 2021

@rafasanahuja / @IgnasiMiranda

POLÍTICA

RÀDIO ESTEL

Laia Bonet, tinenta d'alcaldia de mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, demana una "aposta atractiva" en transport públic per frenar les retencions diàries

La ciutat ha recuperat el 80% de l'ús que es feia del transport públic abans de la pandèmia.

28 octubre 2021

Redacció

SOCIETAT

"Els Pressupostos 2021 surten d'una batalla política PSOE-Podem"

"Els Pressupostos 2021 surten d'una batalla política PSOE-Podem"

El periodista Salvador Aragonés, presentador del programa Economia amb valors de Ràdio Estel, ha destacat que els Pressupostos Generals de l'Estat, que el Congrés aprovarà…

27 novembre 2020

@IgnasiMiranda