En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Santi Rodríguez: "Feijóo continuarà passi el que passi"

El secretari general del PP català admet que si la investidura de Feijóo no prospera, el millor seria una repetició electoral

25 setembre 2023

Redacció

Comparteix

El secretari general del Partit Popular de Catalunya, Santi Rodríguez, es mostra esperançat a 'La Caravana' de Ràdio Estel. Creu que la investidura amb Núñez Feijoo com a president del govern de pot seguir endavant. Però, en cas que no avança que res canviaria. “Si no guanyem, la vida segueix i jugarem el paper que ens toqui fer. O bé a través d’unes noves eleccions o bé a través d’una hipotètica investidura del candidat del partit socialista”.

Rodríguez es manté ferm amb la continuïtat de Feijóo al capdavant del partit. “És el líder popular des de fa un any i mig, s’ha presentat a les eleccions generals i les ha guanyat. Passi el que passi, seguirà a capdavant amb l’objectiu de ser president del govern espanyol”, insisteix.

"Passi el que passi, Feijóo seguirà al capdavant amb l'objectiu de ser president del govern espanyol"

Sobre l’acte a Madrid, per rebutjar una amnistia pactada pel PSOE amb els partits independentistes catalans, diu que “les previsions van quedar desbordades minuts abans d’arrencar l’acte”. El secretari general del PP especifica que una amnistia d’aquestes característiques significaria que “hi hauria espanyols o catalans que quedarien impunes davant la llei i d'altres sotmesos”. En aquest sentit, insisteix que “la situació és prou greu com per a aixecar la veu i dir que no estem d’acord amb una mesura que faria que Pedro Sánchez conservés el seu despatx a la Moncloa”.  

"La situació és prou greu com per a aixecar la veu i dir que no estem d'acord amb una mesura que faria que Pedro Sánchez conservés el seu despatx a la Moncloa"

Sobre l'aprovació de les llengües cooficials al Congrés

Pel que fa a les llengües cooficials al Congrés, el diputat assegura que “aquesta mesura s’ha adoptat per interessos". Concretament, "per garantir que el PSOE és qui controla la mesa de la cambra baixa, no per garantir nous drets de les llengües cooficials”.

"L'aprovació de les llengües cooficials s'ha adoptat per interessos, per garantir que el PSOE és qui controla la mesa de la cambra baixa, no per garantir nous drets de les llengües cooficials"

Santi Rodríguez: “Feijóo continuarà passi el que passi”

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Joan Tardà: "Que l'amnistia s'aprovi abans de la investidura és fer volar coloms"

Joan Tardà sobre l'amnistia

L'exdiputat d'ERC al Congrés assegura, des de Ràdio Estel, que el partit republicà no només ha d'utilitzar el català a la cambra baixa

21 setembre 2023

Redacció

JUSTÍCIA

Marc Molins: "La resta de recursos presentats contra Junqueras, Romeva, Turull i Bassa tampoc s’admetran"

Tribunal Suprem

L’advocat penalista assegura, des de Ràdio Estel, que la decisió del Suprem de no admetre els recursos contra els indults de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart era previsible

15 setembre 2023

Redacció