En directe

Fórmula Estel

Sense categoria

Tamara Ndong: "Li vaig dir a la meva representant que no volia fer més càstings de prostitutes"

Tamara Ndong, actriu, recorda la importància de les oportunitats: "Li vaig dir a la representant que no volia més càstings de prostitutes"

7 desembre 2023

Comparteix
Sergi Pompermayer, dramaturg, i Tamara Ndong, actriu, presenten 'Amèrica', als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

'Amèrica', la brillant reflexió sobre el passat esclavista de Catalunya, torna a la Sala Villarroel de Barcelona. Una obra que ens mostra les conseqüències de tot el que van fer els burgesos catalans i del tràfic d’esclaus africans del segle XIX. Perquè si una cosa està clara és que ni Catalunya ni Espanya, serien el que són sense els esclaus africans.

L'autor d'aquesta peça teatral és Sergi Pompermayer. En una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel, el dramaturg avança que aquesta obra de teatre es traslladarà a la gran pantalla amb un llarmetratge. El motiu? El motiu d'aquesta decisió és l'objectiu de "ser conscients que totes les aportacions que hem fet en la història mundialo no han estat tan meravelloses. Compartim una història europea terrorífica, d'explotació d'altres cultures i continents i ho hem de saber".

"Compartim una història europea terrorífica, d'explotació d'altres cultures i continents i ho hem de saber"

L'actriu Tamara Ndong, que comparteix escena amb Joan Carreras, Mireia Aixalà, Marc Bosch, Aida Llop i Carme Fortuny, recorda la importància de donar oportunitats laborals a partir del seu cas personal: "Els únics càstings que m'arribaven eren per fer de prostituta, emigrant o ballarina sexual. Em sentia malament. Només treballaré per a fer això? També volia tenir altres projectes i no arribaven".

"Els únics càstings que m'arribaven eren per fer de prostituta, emigrant o ballarina sexual. Em sentia malament. Només treballaré per a fer això? També volia tenir altres projectes i no arribaven"

ENTREVISTA: Tamara Ndong i Sergi Pompermayer, actriu i dramatur de l'obra 'Amèrica'

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Mireia Oriol: "No m'agrada que per a un personatge de trenta anys agafin una actriu que aparenta menys"

Mireia Oriol: "No m'agrada que per a un personatge de trenta anys agafin una actriu que aparenta menys"

Mireia Oriol és la protagonista de la nova sèrie de 3Cat, 'La mirada de la Fiona', una dona que està a punt d'arribar a la trentena

14 novembre 2023

Sense categoria

Lluís Gavaldà: "Amb Els Pets no farem el típic mercadeig de dir que pleguem i després fer més concerts"

Lluís Gavaldà i Figa Flawas: com ha estat treballar junts?

Com han treballat junts Lluís Gavaldà i Figa Flawas? Els Pets se sumaran al carro de dir que pleguen i fer més concerts? Què serà el següent?

1 desembre 2023