En directe

La Caravana

Sense categoria

Viu un programa del 'Fabricació Pròpia' en directe!

El 21 de febrer, vine al Palau Robert i viu el 'Fabricació Pròpia' en directe amb l'equip i noms com Antoni Bassas, Òscar Dalmau o Ginestà

14 febrer 2024

Redacció

Comparteix
L'equip del 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel, d'esquerra a dreta: Francesc Marginet, Mercè Raga, Marta Ejarque i Oriol Francisco

Dimecres vinent, 21 de febrer, fabrica la tarda amb nosaltres des del Palau Robert! Amb motiu dels 100 anys de la ràdio a Catalunya, Mercè Raga i tot el seu equip et conviden a viure un programa del magazín de la tarda de Ràdio Estel, el 'Fabricació Pròpia', en directe. T'hi esperem a partir de les 14.30 h!

Ginestà i Arribar i Ploure

Un dels punts forts del programa seran les actuacions musicals. Per una banda, Ginestà. Pau i Júlia Serrasolsas, acaben de publicar el seu quart àlbum d'estudi, Vida meva. Un disc de tretze cançons, de les quals n'escoltarem un tast en directe i en acústic al Palau Robert, i on hi trobem les col·laboracions de Maria Hein, Niña Polaca i Triquell.

Pau i Júlia Serrasolsas, membres de Ginestà

Qui també omplirà la tarda de música és Arribar i Ploure, el duet formar per l'exbaixista de Txarango, Àlex Pujols, i l'actor Ricard Farré. Un tàndem que ens fa somriure amb èxits com 'Paraules d'antes', que recopila paraules de l'argot dels avis i les àvies de Catalunya com "col·lègit" o "vacacions".

Òscar Dalmau, Tomàs Molina o Quim Morales

Òscar Dalmau, Tomàs Molina i Quim Morales són tres noms cabdals si parlem de la comunicació a Catalunya. Però si hi ha una cosa especial que els uneix és que tots tres han format part de Ràdio Estel. També, la periodista Núria Costa. És per això que en aquest programa radiofònic especial, rememorarem vells i bells temps amb ells. També ens visitarà un nom clau en aquests 100 anys de la ràdio a Catalunya: Antoni Bassas, amb qui també repassarem la seva trajectòria professional en aquest mitjà.

A més, amb Òscar Dalmau recorrerem la nova exposició sobre la cantant Núria Feliu que acull el Palau Robert de la qual el comunicador n'és comissari, Núria Feliu al Palau (Robert).

Imatge promocional de l'exposició 'Núria Feliu al Palau (Robert)

Josep Maria Virgili, Elena Neira o Joan Anton Català

Per últim, també ens acompanyaran alguns dels noms que configuren l'antena de Ràdio Estel amb les seves seccions. Per començar, l’astrofísic, químic quàntic i divulgador científic Joan Anton Català ens endinsarà a la ciència que fa possible la ràdio. La professora de Comunicació de la UOC, Elena Neira, i la periodista Olga Vallejo faran una tria de les millors pel·lícules, sèries i documentals dedicats a aquest mitjà. Després, l'influenciador lingüístic Josep Maria Virgili ens recordarà com hem de parlar un bon català.

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

CULTURA

MÚSICA

Figa Flawas: "Nosaltres no diem "tinc que", que és pitjor"

Figa Flawas: "Nosaltres no diem "tinc que", que és pitjor"

Figa Flawas, que publiquen 'La Calçotada', responen a les crítiques sobre el seu català: "Nosaltres no diem "tinc que", que és pitjor"

5 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Elisenda Pineda: "Hem de deixar de ser quota perquè se'ns fitxi a les que som mediocres i dolentes"

Elisenda Pineda explica per què no va presentar el 'Zona Franca'

La presentadora Elisenda Pineda explica per què no va presentar 'Zona Franca' o qui és la primera persona que la va fitxar

2 gener 2024