En directe

Sense distància

Va de vi

amb Salvador Cot

Pòdcast

Una secció de vi i gastronomia, cuinada a foc lent. Un espai, amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi', per degustar alguns dels millors maridatges, secrets més fascinants i cites imprescindibles de l'actual cultura gastronòmica catalana.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

23 abril

- Capítol 47.

Un vi per a enamorats

La diada oficial de Catalunya és l'Onze de Setembre. Però com que commemora una derrota és una festa una mica estranya. En canvi, la diada del carrer, la de tothom és Sant Jordi. I ho és perquè ens regalem llibres i roses com a penyora d'estimació. És el nostre dia dels enamorats.
Per això hem portat aquí no una rosa, però sí una ampolla rosada. I ve amb la seva mestressa Montsa Jovani el periodista Salvador Cot.

Més informació

0:00 / 0:00

23 Abril

- Capítol 47.

VI ENAMORATS(1)

0:00 / 0:00

2 abril

- Capítol 46.

Els Premis Vinari de Catalunya

Aquesta setmana parlem del concurs d’enguany per premiar el millor vermut de Catalunya. Com sempre parlem amb el periodista, sommelier i director de 'Va de vi', Salvador Cot.  A més comptem amb la directora de Vermuts Miró, Montserrat Caelles. El 'Miró Gran Reserva' ha estat el guanyador absolut dels Premis Vinari que s'han fet a Reus.

Més informació

0:00 / 0:00

19 març

- Capítol 45.

El vi. Beguda sagrada

Sabem que el vi és una beguda sagrada. Vivim en un país de tradició catòlica, o sigui que sabem perfectament que el cristianisme considera sagrat el vi. De fet, simbolitza la sang de Crist en l'Eucaristia.
Descobrim com en altres religions també es fa present. Parlem amb Salvador Cot, sommelier i director de Va de vi i entrevistem al rabí David Libershon. Ell és la persona encarregada de donar certificats “Kosher” a Catalunya. També és el director de la Comunitat Jueva Jabad Luba-vitch de Barcelona.

Més informació

0:00 / 0:00

5 març

- Capítol 44.

Les ampolles de vi i els taps de suro

Recorrem l'història de les ampolles de vi i els taps de suro que fan aquests són tan característics que ens "obre la porta" a gaudir d'un bon moment. A més tindrem molt present la relació del personatge protagonista d'uns dels còmics més importants del món, Tintín.
De tot plegat parlem amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de Va de vi.

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

- Capítol 43.

La importància del Vi arreu del món

De nou tornem a connectar a Ràdio Estel amb el món del vi i la seva essència. És per això que comptem amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi'. Aquesta setmana ens volem apropar a la importància del Vi arreu del món.

Més informació

0:00 / 0:00

21 juliol del 2023

- Capítol 42.

Ruta pels millors vins d'Europa

Va de vi tanca temporada amb una ruta molt estiuenca a través dels millors vins d'Europa. La nostra guia és Eva Vicens, sommelier i directora de Va de vi.


Més informació

0:00 / 0:00

14 juliol del 2023

- Capítol 41.

Vandalisme al celler Albet i Noya

Vandalisme al celler Albet i Noya! Han destrossat les seves emblemàtiques vinyes. Un delicte més al món del vi!

Més informació

0:00 / 0:00

07 juliol del 2023

- Capítol 40.

Fraus al món

Fraus al món del vi! Fa poc hem conegut la condena de dos anys de l'exsumiller del restaurant Mugaritz, Guillermo Cruz, per robar ampolles de vi del establiment. I recordem, també, la intervenció policial contra Reserva de la Terra per la falsificació d'ampolles de les DO Terra Alta, Montsant i DOQ Priorat. Eva Vicens, directora de la publicació Vadevi, t'ho explica!

Més informació

0:00 / 0:00

30 juny del 2023

- Capítol 39.

Vins ancestrals

Saps què són els vins ancestrals? Aquest dissabte se celebra la segona Trobada de Productors d'Ancestrals, a la Masia Cal Teixidó de Vilafranca del Penedès. Per conèxier tots els detalls, en parlem amb la sommelier Victoria Ibàñez, una de les organitzadores.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 4 5