En directe

Fabricació Pròpia

POLÍTICA

Alícia Romero, PSC: "Espero que Jaume Giró sigui conseller d'Economia durant un temps"

La portaveu del grup parlamentari del PSC diu que la reunió amb el conseller d'Economia, Jaume Giró, molt probablement serà "demà o divendres"

14 setembre 2022

Redacció

Comparteix

La portaveu del grup parlamentari del PSC, Alícia Romero, diu que la reunió amb el conseller d'Economia, Jaume Giró, molt probablement serà "demà o divendres", que ho acabaran de tancar durant aquest matí.

Alícia Romero, portaveu del PSC

En una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel', la portaveu del PSC, Alícia Romero, s'ha mostrat contrària a una possible sortida de Junts per Catalunya del Govern, perquè Catalunya necessita “estabilitat” i les “crisis no són bones”. Per això també prefereix que el conseller d'Economia, Jaume Giró, es mantingui al càrrec de conseller fins a acabar la legislatura. “Espero que Giró sigui conseller d'Economia durant un temps”.

A més ha avisat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no els facin “perdre el temps” amb la negociació: "Volem saber si el Govern també va de debò, que no ens maregin perquè l'any passat ja vam tenir aquesta sensació". Per això li demana a Aragonès que no el facin  seure a negociar si reament descarten el PSC com un possible soci per negociar els comptes: “Aquesta setmana li direm que, si no va de debò, no ens faci perdre el temps”.

"Volem saber si el Govern també va de debò, que no ens maregin"

Romero també ha destacat que entén que la negociació que començarà Giró amb el PSC els pròxims dies es fa en nom del Govern en el seu conjunt. I explica que, durant aquest matí, acabaran de tancar la data exacta de la reunió "Probablement, aquest matí, ho tindrem tancat. Si no és demà, serà divendres, però segur que ens veurem aquesta setmana perquè aquest també és el compromís del conseller".

ESCOLTA L'ENTREVISTA

Més actualitat

POLÍTICA

Alícia Romero: "No pot ser que el Govern de la Generalitat exigeixi un diàleg amb el d'Espanya, però que no el vulgui obrir entre catalans quan no tots pensem igual"

Alícia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, ha dit en una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', que "les dues últimes eleccions autonòmiques les van guanyar partits no independentistes. No tothom pensa igual i seria bo que puguem seure i trobar el que ens uneix".

14 gener 2022

Redacció

POLÍTICA

Duran i Lleida elogia la capacitat de mobilització de l'independentisme i diu que la Diada "ha estat un èxit"

Josep Antoni Duran i Lleida

L'exdiputat de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, reconeix que la Diada "ha estat un èxit" en una entrevista a 'El Matí a Ràdio Estel'

13 setembre 2022

Redacció

ACCIÓ SOCIAL

ACTIVITATS

POLÍTICA

Quim Forn: "No veig possible arribar a la independència sense els partits polítics independentistes"

Milers de manifestants al final del recorregut de la mobilització de l'ANC per la Diada a Barcelona

L'exconseller d'Interior i vocal de la junta d'Òmnium Cultural, en una entrevista a Ràdio Estel, considera que la llista cívica que proposa l'ANC és "poc realista" i "afebliria l'independentisme"

12 setembre 2022

Redacció